Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πάτρα: Ποδηλατάδα μεταμφιεσμένων στους δρόμους της πόλης

Πάτρα: Ποδηλατάδα μεταμφιεσμένων στους δρόμους της πόλης

Οι Πατρινοί, που δεν θα γιορτάσουν ούτε φέτος το Καρναβάλι με παρελάσεις, βρίσκουν άλλους τρόπους για να δώσουν αποκριάτικο χρώμα στη ζωή τους

Πλημμύρισε χρώμα, χαμόγελα μικρών και μεγάλων με ευρηματικές μεταμφιέσεις και μουσική η Πάτρα, παίρνοντας γιορτινή καρναβαλική όψη το πρωί του Σαββάτου, με την Ποδηλατάδα των Μεταμφιεσμένων.

Η πρώτη μεγάλη ανοιχτή καρναβαλική εκδήλωση της φετινής διοργάνωσης στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία, κάνοντας όλη την πόλη να αισθανθεί αποκριάτικα.

Η αθρόα προσέλευση των μεταμφιεσμένων ποδηλατών, που είχαν στολίσει με φαντασία τα ποδήλατά τους, ξεπέρασε τις πιο αισιόδοξες προσδοκίες των διοργανωτών και το κέφι, αλλά και η υποδειγματική συμπεριφορά τους στο δρόμο, σκόρπισαν χαρά και μετέφεραν το ηχηρό μήνυμα του Πατρινού Καρναβαλιού σε όλη την πόλη.

Την Ποδηλατάδα διοργάνωσε η ΚΕΔΗΠ-Καρναβάλι Πάτρας, με τη συνεργασία του Ποδηλατικού Ομίλου Πατρών, υλοποιώντας μια ιδέα της Κριτικής Επιτροπής του Πατρινού Καρναβαλιού 2022.

Η γιορτινή αυτή διοργάνωση παρηγόρησε κάπως τους Πατρινούς, αφού για τρίτη συνεχή χρονιά αναβάλλεται το περίφημο καρναβάλι της Πάτρας.

Την είδηση είχε ανακοινώσει σε συνέντευξη Τύπου ο δήμαρχος της πόλης, Κ. Πελετίδης.

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024