Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αζόρες: Φωτιά σε φορτηγό πλοίο που μετέφερε πάνω από 1.000 Porsche

Αζόρες: Φωτιά σε φορτηγό πλοίο που μετέφερε πάνω από 1.000 Porsche

Εκπρόσωπος της Porsche Cars North America δήλωσε ότι 1.100 αυτοκίνητα της εταιρείας βρίσκονταν στο πλοίο, με την τύχη τους να παραμένει αδιευκρίνιστη

Φωτιά ξέσπασε την Τετάρτη σε μεγάλο φορτηγό πλοίο, το οποίο εκτιμάται πως μετέφερε περίπου 4.000 οχήματα, συμπεριλαμβανομένων 1.100 Porsche, ανοιχτά από τις Αζόρες. Τα 22 μέλη του πληρώματος διασώθηκαν.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στο αμπάρι του πλοίου Felicity Ace, το οποίο αναχώρησε από το Έμντεν της Γερμανίας στις 10 Φεβρουαρίου με προορισμό το Ντέιβισβιλ του Ρόουντ Άιλαντ στις ΗΠΑ.

Σύμφωνα με τους New York Times, το πλοίο βρισκόταν περίπου 200 μίλια από το νησί Τερσέιρα στις Αζόρες, την πορτογαλική νησιωτική επικράτεια. Πορτογαλικές δυνάμεις έσπευσαν να συνδράμουν στην εκκένωση το πλοίου.

Κανένα μέλος του πληρώματος ή διασώστης δεν τραυματίστηκε στην επιχείρηση διάσωσης, στην οποία συμμετείχε και ελικόπτερο.

Αδιευκρίνιστο παραμένει επί του παρόντος πόσο μεγάλο μέρος του φορτίου επηρεάστηκε από τη φωτιά.

Πάνω από 1.000 Porsche

Σύμφωνα με τον ιστότοπο Drive, ο Όμιλος Volkswagen εκτιμά ότι στο πλοίο βρίσκονταν σχεδόν 4.000 οχήματα, συμπεριλαμβανομένων 189 Bentley.

Εκπρόσωπος της Porsche Cars North America δήλωσε ότι 1.100 αυτοκίνητα της εταιρείας βρίσκονταν στο πλοίο, με την τύχη τους να παραμένει αδιευκρίνιστη.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024