Τικίνιο: «Θα δώσουμε και τη… ζωή μας για την πρόκριση»
Ο Τικίνιο μίλησε για την ήττα στο Μπέργκαμο και τη ρεβάνς στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».
Αποφασισμένος για την πρόκριση εμφανίστηκε ο Τικίνιο μετά το τέλος του ματς στο Μπέργκαμο.
Ο Βραζιλιάνος επιθετικός σημείωσε ένα ωραίο γκολ, με τον Ολυμπιακό όμως να γνωρίζει την ήττα (2-1) από την Αταλάντα.
Ο άσος των «ερυθρολεύκων» εστίασε στη ρεβάνς του «Γεώργιος Καραϊσκάκης», υπογραμμίζοντας πως η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς θα δώσει και τη… ζωή της για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League.
Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της Cosmote Tv:
«Είμαι πολύ ευτυχισμένος που κατάφερα να σκοράρω, αλλά δυστυχώς αυτό το γκολ δεν μας έδωσε τη νίκη. Θα προσπαθήσουμε στο δεύτερο παιχνίδι να παίξουμε καλύτερα και να πάρουμε την πρόκριση».
Για το τατουάζ του που είναι ένα λιοντάρι: «Αυτό το τατουάζ σημαίνει πολλά. Σημαίνει πως δεν τα παρατάμε, πως είμαστε δυνατοί. Είμαι χαρούμενος που σκόραρα, αλλά όχι που χάσαμε, αλλά θα προσπαθήσουμε στη ρεβάνς να πάρουμε την πρόκριση».
Για το αν μπορεί ο Ολυμπιακός να προκριθεί στη ρεβάνς: «Νομίζω πως ναι. Όσο είδαμε σήμερα είμαστε μια δυνατή ομάδα. Στο γήπεδό μας θα τα δώσουμε όλα, θα δώσουμε και την… ζωή μας για να προκριθούμε στην επόμενη φάση».
- Κατάσχεση 219 κιλών κάνναβης skunk από το Λιμεναρχείο Πειραιά – Τρεις συλλήψεις
- Οι Αθώοι: Η καθηλωτική εμφάνιση του Χρήστου Καλαβρούζου ως Ερημίτη
- Ρεπορτάζ από την Ιταλία εμπλέκει τον Σπανούλη με τον Άρη (pic)
- Χαρίτσης: Η ακρίβεια δεν είναι λογιστική άσκηση, το «πλαφόν» δεν περιορίζει τις αυξήσεις στις τιμές
- Πώς λειτουργούσε το μεγάλο κύκλωμα με τα «στημένα» φρουτάκια και τις παράνομες λέσχες – Πάνω από 16 εκατ. ευρώ τα κέρδη
- Το νέο θεατρικό έργο του Ταραντίνο με τίτλο «The Popinjay Cavalier» είναι μια αυθάδης κωμωδία με φόντο την Ευρώπη

