Αποφασισμένος για την πρόκριση εμφανίστηκε ο Τικίνιο μετά το τέλος του ματς στο Μπέργκαμο.
Ο Βραζιλιάνος επιθετικός σημείωσε ένα ωραίο γκολ, με τον Ολυμπιακό όμως να γνωρίζει την ήττα (2-1) από την Αταλάντα.
Ο άσος των «ερυθρολεύκων» εστίασε στη ρεβάνς του «Γεώργιος Καραϊσκάκης», υπογραμμίζοντας πως η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς θα δώσει και τη… ζωή της για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League.
Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της Cosmote Tv:
«Είμαι πολύ ευτυχισμένος που κατάφερα να σκοράρω, αλλά δυστυχώς αυτό το γκολ δεν μας έδωσε τη νίκη. Θα προσπαθήσουμε στο δεύτερο παιχνίδι να παίξουμε καλύτερα και να πάρουμε την πρόκριση».
Για το τατουάζ του που είναι ένα λιοντάρι: «Αυτό το τατουάζ σημαίνει πολλά. Σημαίνει πως δεν τα παρατάμε, πως είμαστε δυνατοί. Είμαι χαρούμενος που σκόραρα, αλλά όχι που χάσαμε, αλλά θα προσπαθήσουμε στη ρεβάνς να πάρουμε την πρόκριση».
Για το αν μπορεί ο Ολυμπιακός να προκριθεί στη ρεβάνς: «Νομίζω πως ναι. Όσο είδαμε σήμερα είμαστε μια δυνατή ομάδα. Στο γήπεδό μας θα τα δώσουμε όλα, θα δώσουμε και την… ζωή μας για να προκριθούμε στην επόμενη φάση».
Μια νέα επιστημονική μελέτη αποκαλύπτει ότι μια απλή αλλαγή στη διατροφή μπορεί να μειώσει τις θερμίδες που καταναλώνουμε, χωρίς να χρειαστεί να μικρύνουν οι μερίδες σας.
Μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού από την πρώτη παρουσίαση στο Θέατρο Γκλόρια την άνοιξη του 2024, η παράσταση «Αλιγάτορες» επέστρεψε πιο επίκαιρη από ποτέ και μπαίνει στις τελευταίες παραστάσεις.
Ο Υπουργός Αθλητισμού του Ιράν, Αχμάντ Ντονιαμάλι, ξεκαθάρισε πως η Εθνική Ομάδα της χώρας δεν θα συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Κύπελλο λόγω της εμπόλεμης κατάστασης με τις ΗΠΑ.
Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τη Μπέτις για τους «16» του Europa League με τον Ράφα Μπενίτεθ να μετράει μια πολύ σημαντική επιστροφή, του Πέδρο Τσιριβέγια.