Μπορεί η Γιουνάιτεντ να μη βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, ωστόσο όσο έχει τον Κριστιάνο Ρονάλντο στο ρόστερ της μπορεί να ευελπιστεί στα πάντα.
Έτσι αποδείχθηκε και στο τελευταίο παιχνίδι με την Μπράιτον, όπου ο Πορτογάλος άνοιξε το σκορ και ουσιαστικά έβαλε τις βάσεις για τη μεγάλη νίκη, καθώς από εκείνο το σημείο και μετά οι «κόκκινοι διάβολοι» πήραν τον έλεγχο και «καθάρισαν» με άλλο ένα γκολ του Μπρούνο Φερνάντες.
Κόντρα στους «γλάρους», ο 37χρονος σούπερ σταρ μπόρεσε να δώσει συνέχεια σε ένα φοβερό στατιστικό. Εκτός από το γεγονός πως έφτασε τις 122 ομάδες τις οποίες έχει «πληγώσει», ο Κριστιάνο πρόσθεσε στην… λίστα του και τον Ρομπέρτ Σάντσεθ, τον τερματοφύλακα της Μπράιτον.
Ο Ισπανός ήταν ο Νο. 254 τερματοφύλακας που δέχεται γκολ από τον Ρονάλντο σε αυτά τα χρόνια που ο Πορτογάλος αγωνίζεται στο επαγγελματικό επίπεδο. Τρομερό…
After scoring against Brighton goalkeeper Robert Sanchez, Cristiano Ronaldo has now scored against 254 different goalkeepers in his career.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Παρά το γεγονός οτι βρέθηκε να χάνει με 34-43 στο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ με εντυπωσιακή αντίδραση στο δεύτερο νίκησε τη Μούρθια με 79-73 στο πλαίσιο του πρώτου ημιτελικού του FIBA Europe Cup.
Ο Υπουργός Αθλητισμού της Ιταλίας, Αντρέα Αμπόντι, τόνισε μετά τον οδυνηρό αποκλεισμό της Εθνικής ομάδας της χώρας από το προσεχές Μουντιάλ, ότι πρέπει να υπάρξουν παραιτήσεις από την Ομοσπονδία.
Ο προπονητής του Παναθηναϊκού ξεκαθάρισε πως ο Τζέριαν Γκραντ δεν θα αγωνιστεί στο Παναθηναϊκός - Χάποελ Τελ Αβίβ, αφήνοντας να εννοηθεί πως ενδέχεται να απουσιάσει από την προσεχή «διαβολοβδομάδα».