
Η Αταλάντα έχασε βασικό παίκτη για τη ρεβάνς – Τραυματίστηκε και μένει εκτός
Λίγο μετά την επιστροφή του στη δράση και παρότι ήταν βασικός για την Αταλάντα κόντρα στον Ολυμπιακό, ο Μουριέλ χτύπησε ξανά.
Ακόμη ένα πρόβλημα για την Αταλάντα εν όψει της ρεβάνς του Καραϊσκάκη όπου θα κριθεί η πρόκριση στους 16 του Europa League, μετά την πρώτη μάχη στο Μπέργκαμπο, όπου η ιταλική ομάδα επικράτησε του Ολυμπιακού με 2-1.
Παρότι ο Μουριέλ ξεκίνησε κανονικά την αναμέτρηση και φάνηκε να βρίσκεται σε καλή κατάσταση, ο Κολομβιανός επιθετικός ένιωσε ενοχλήσεις και έτσι αναγκάστηκε να αποχωρήσει στο ημίχρονο, προσθέτοντας ακόμα έναν «πονοκέφαλο» στον Γκασπερίνι.
Ο Ιταλός τεχνικός ήταν και αυτός που αποκάλυψε μετά το τέλος του παιχνιδιού πως ο Μούριελ τραυματίστηκε στο ίδιο σημείο όπου ταλαιπωρείται τον τελευταίο καιρό και έτσι η συμμετοχή στη ρεβάνς του Φαλήρου βρίσκεται στον «αέρα» αυτή τη στιγμή.
Οι άνθρωποι της «Ντέα» θα περιμένουν μέχρι και την τελευταία στιγμή τον Μουριέλ, με τον Κολομβιανό να αναμένεται να δώσει αγώνα δρόμου για να προλάβει το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης».
- Ιαπωνία: Φοβάται την έλλειψη νάφθας – Τι είναι και γιατί ανησυχούν οι άνθρωποι;
- ΗΠΑ: Εγκρίθηκε από την Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής το νομοσχέδιο για αμυντική συνεργασία με την Ελλάδα
- Τούρκογλου: «Tην τελευταία 8ετία, το τρόπαιο της Euroleague έχει έρθει 4 φορές στην Τουρκία»
- Γουίλεμ Νταφόε: Στην Αθήνα για την πρεμιέρα της ταινίας που πρωταγωνιστεί
- Βορίζια: Σοκαριστικές αποκαλύψεις για τη δράση του κυκλώματος – Έκοψαν 134 ελιές αγρότη που αρνήθηκε να παραδώσει το χωράφι του
- Η ελληνική γλώσσα στο διάβα του χρόνου: Το ειδικό λεξιλόγιο της ιατρικής (Μέρος Α’)

