Ακόμη ένα πρόβλημα για την Αταλάντα εν όψει της ρεβάνς του Καραϊσκάκη όπου θα κριθεί η πρόκριση στους 16 του Europa League, μετά την πρώτη μάχη στο Μπέργκαμπο, όπου η ιταλική ομάδα επικράτησε του Ολυμπιακού με 2-1.
Παρότι ο Μουριέλ ξεκίνησε κανονικά την αναμέτρηση και φάνηκε να βρίσκεται σε καλή κατάσταση, ο Κολομβιανός επιθετικός ένιωσε ενοχλήσεις και έτσι αναγκάστηκε να αποχωρήσει στο ημίχρονο, προσθέτοντας ακόμα έναν «πονοκέφαλο» στον Γκασπερίνι.
Ο Ιταλός τεχνικός ήταν και αυτός που αποκάλυψε μετά το τέλος του παιχνιδιού πως ο Μούριελ τραυματίστηκε στο ίδιο σημείο όπου ταλαιπωρείται τον τελευταίο καιρό και έτσι η συμμετοχή στη ρεβάνς του Φαλήρου βρίσκεται στον «αέρα» αυτή τη στιγμή.
Οι άνθρωποι της «Ντέα» θα περιμένουν μέχρι και την τελευταία στιγμή τον Μουριέλ, με τον Κολομβιανό να αναμένεται να δώσει αγώνα δρόμου για να προλάβει το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης».
Η Λίβερπουλ με γκολ του Βίρτζιλ Φαν Ντάικ νίκησε εκτός έδρας 1-0 τη Σάντερλαντ και παραμένει κοντά στις θέσεις που οδηγούν στο επόμενο Champions League
Η Μάντσεστερ Σίτι καθάρισε τη Φούλαμ από το πρώτο ημίχρονο (3-0) και έμεινε σε «απόσταση βολής» από την πρωτοπόρο Άρσεναλ, έχοντας πλέον 53 βαθμούς, την ώρα που οι «κανονιέρηδες» έχουν 56, αλλά και παιχνίδι λιγότερο.