
Πρωινός καυγάς on air: Τα «πήρε» ο Πορτοσάλτε με το «πείραγμα» του Καραμέρου
Ενταση στον τηλεοπτικό αέρα
Ένταση σημειώθηκε, το πρωί της Παρασκευής, στον αέρα του ΣΚΑΪ μεταξύ του Γιώργου Καραμέρου και του Άρη Πορτοσάλτε.
Ειδικότερα, την ώρα που η συζήτηση γινόταν για τον Παύλο Πολάκη και τα όσα είπε χθες στη Βουλή, ο Γιώργος Καραμέρος πήρε τον λόγο για να τοποθετηθεί, «πειράζοντας» τον Άρη Πορτοσάλτε.
«Καλημέρα σε όλους. Λίγο χιούμορ Άρη. Δεν πιστεύω να σου ήρθε ο λογαριασμός πρωί πρωί γιατί σε βλέπω σε μία ένταση. Γιατί πέρα από το ύφος του Παύλου Πολάκη, υπάρχει και το περιεχόμενο, υπάρχει και η πραγματικότητα», του είπε ο κ. Καραμέρος.
Το χιούμορ του, ωστόσο, εκνεύρισε τον δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ, ο οποίος σε έντονο ύφος είπε: «Μισό λεπτό αγαπητέ κύριε. Επί του ύφους σας δεν ασχολούμαι. Παρακαλώ να ανακαλέσετε. Δεν ανέχομαι προσωπική κρίση επί της συμπεριφοράς μου. Δεν θα πάρω άδεια για το πώς μιλώ από κανέναν Καραμέρο».
«Δεν καταλάβατε. Θα δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε. Ίσως το δείτε στο Luben» απάντησε ο κ. Καραμέρος, με τον κ. Πορτοσάλτε να αναφέρει: «Δεν με ενδιαφέρει το χιούμορ του κ. Καραμέρου. Δεν με αφορά».
Το σχετικό απόσπασμα:
- Η… Μεγάλη Δευτέρα του Μουρίνιο: Ανακοινώνει το μέλλον του και όλα «μυρίζουν» Ρεάλ
- Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτή: Βίντεο του Νίκου Ανδρουλάκη στο TikTok
- Sani Men: Ισχυρά, όπως εσύ!
- Η αποστολή του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό
- Έργο προστασίας και ανάδειξης του Mon Repos
- Δένδιας: Είμαστε βέβαιοι ότι το drone είναι ουκρανικό – Πρόκειται για εξαιρετικά σοβαρό ζήτημα



