Κωνσταντίνος Αργυρός: Η συγκινητική φωτογραφία με τον Παντελίδη για τα έξι χρόνια από το θάνατό του
Ο Παντελής Παντελίδης έφυγε από τη ζωή σαν σήμερα πριν έξι χρόνια
Σήμερα συμπληρώνονται έξι χρόνια από την ημέρα που ο Παντελής Παντελίδης έχασε τη ζωή του και πλήθος κόσμου έχει γεμίσει τα social media με φωτογραφίες του, αλλά και με τραγούδια του, δηλώνοντας με αυτόν τον τρόπο το πόσο πολύ τους λείπει.
Ανάμεσά τους και ο αγαπημένος του φίλος, Κωνσταντίνος Αργυρός, τον οποίο και εκτιμούσε βαθύτατα, τόσο για τον χαρακτήρα, όσο και με το ταλέντο του.
Ο Κωνσταντίνος Αργυρός ανέβασε σχετική φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στην οποία απεικονίζεται ο ίδιος μαζί με τον Παντελή Παντελίδη, την οποία και συνόδευσε με μια κόκκινη καρδιά.
Δείτε την φωτογραφία
- Μεγαλύτερη προσβασιμότητα σε παραλίες του Ναυπλίου
- Δυσοίωνες προβλέψεις για το πετρέλαιο: Γιατί η τιμή του θα παραμείνει ψηλά
- Η Βραζιλία παρουσίασε τη νέα φανέλα της με Ροναλντίνιο, Τζόρνταν, Ντόντσιτς και… βάτραχο του Αμαζονίου (pics, vids)
- Κρήτη: Σε ΜΕΘ με μηνιγγίτιδα δύο αδερφές – Σε κρίσιμη κατάσταση 26χρονη
- Ο Κερτ Ράσελ αναγκάστηκε κάποτε να κλωτσήσει δυνατά τον Έλβις Πρίσλεϊ για τις ανάγκες μιας ταινίας
- EU Rice Sector Faces Crisis Amid Rising Imports



