Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός: Πέρασε το τεστ ο Φορτούνης – Τι αλλάζει για τον Μαρτίνς (vid)

Ολυμπιακός: Πέρασε το τεστ ο Φορτούνης – Τι αλλάζει για τον Μαρτίνς (vid)

Πότε ο Κώστας Φορτούνης θα μπει… στην εξίσωση για την πρώτη ομάδα.

Ο Κώστας Φορτούνης ήταν χωρίς αμφιβολία ο μεγάλος πρωταγωνιστής στο χθεσινό ματς του Ολυμπιακού Β’ με τα Τρίκαλα, με τον άσο των Πειραιωτών να αγωνίζεται και πάλι μετά από 8 μήνες και τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη το καλοκαίρι στην προετοιμασία.

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός μάλιστα πέτυχε ένα εντυπωσιακό γκολ απέναντι στη θεσσαλική ομάδα και επέστρεψε με εμφατικό τρόπο στους αγωνιστικούς χώρους. Ο 29χρονος άσος μάλιστα έδειξε πολύ καλά στοιχεία στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού Β’ με τα Τρίκαλα, παρότι είχε να αγωνιστεί από τον περασμένο Ιούνιο και το φιλικό με την Βόλφσμπεργκερ.

Το τρένο έχει μπει πλέον στις ράγες και ο Κώστας Φορτούνης μετράει αντίστροφα για να αγωνιστεί για πρώτη φορά στη φετινή σεζόν με την πρώτη ομάδα του πειραϊκού συλλόγου. Η εμφάνιση που πραγματοποίησε χθες ικανοποίησε τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, με τις δηλώσεις του Αριέλ Ιμπαγάσα να αποδεικνύουν του λόγου το αληθές. «Είμαστε όλοι πάρα πολύ χαρούμενοι γιατί επέστρεψε, ήταν καλά, σκόραρε. Το πρώτο γκολ προήλθε από μία φάση που πάμε να πρεσάρουμε ψηλά, η μπάλα πάει στα πόδια του Φορτούνη και από εκεί και πέρα ο Κώστας κάνει αυτό που μας έχει συνηθίσει, να τελειώνει τη φάση με πολύ ωραίο γκολ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αργεντινός προπονητής του Ολυμπιακού Β΄.

Ο Λατινοαμερικάνος τεχνικός βρισκόταν όλες αυτές τις ημέρες σε ανοιχτή γραμμή με τον Πέδρο Μαρτίνς, για την επιστροφή του Κώστα Φορτούνη στην αγωνιστική δράση, με τους δύο άνδρες να συζητούν το πότε και πόσο θα είναι σε θέση να παίξει ο διεθνής άσος.

Οι δύο προπονητές μίλαγαν συνεχώς για τον αρχηγό του Ολυμπιακού και χθες μάλιστα οι αναλυτές της πρώτης ομάδας κατέγραψαν σε βίντεο το ματς με τα Τρίκαλα, προκειμένου να αναλύσουν την εμφάνιση του Κώστα Φορτούνη και να τη δείξουν στον Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Ιβηρας τεχνικός, όπως και η υπόλοιπη ομάδα του πειραϊκού συλλόγου, βρίσκεται από χθες το μεσημέρι στην Ιταλία για το ματς με την Αταλάντα και ως εκ τούτου ήταν αδύνατο ο Πορτογάλος προπονητής να παρακολουθήσει από κοντά το παιχνίδι του Ολυμπιακού Β’.

Η εξαιρετική εμφάνιση του Κώστα Φορτούνη απέναντι στα Τρίκαλα προκάλεσε χαμόγελα αισιοδοξίας στο μεγάλο λιμάνι, αφού αναμφίβολα πρόκειται για έναν από τους παίκτες – κλειδιά του Ολυμπιακού, στον οποίο ποντάρουν πολλά ο Μαρτίνς και οι συνεργάτες του.

Το πρώτο βήμα λοιπόν έγινε. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός επέστρεψε στη δράση. Τώρα, πρέπει να κάνει το επόμενο βήμα. Να παίξει με την πρώτη ομάδα. Πότε θα γίνει αυτό;

Ο Κώστας Φορτούνης δεν θα αγωνιστεί σε άλλο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Β’, καθώς η δεύτερη ομάδα του πειραϊκού συλλόγου την επόμενη αγωνιστική θα παίξει εκτός έδρας. Ο λόγος που αγωνίστηκε χθες ήταν επειδή το ματς έγινε στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη, σε έναν αγωνιστικό χώρο – χαλί, ενώ την άλλη εβδομάδα ο Ολυμπιακός Β’ θα αγωνιστεί στη Λάρισα και στο Αλκαζάρ. Σε έναν όχι και τόσο καλό αγωνιστικό χώρο…

Ο μεγάλος στόχος του Φορτούνη είναι να είναι έτοιμος την μεθεπόμενη εβδομάδα, στον αγώνα της πρώτης ομάδας του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ στο Καραϊσκάκη (27/2) για την Super League.

Το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι των Πειραιωτών για το πρωτάθλημα, αφού τη ερχόμενη Κυριακή παίζουν στον Βόλο. Το ματς με τον ΟΦΗ θα είναι το πρώτο παιχνίδι μετά τη… διαβολοβδομάδα, στην οποία οι Ερυθρόλευκοι θα παίξουν με Αταλάντα (εκτός), Βόλο (εκτός) και Αταλάντα (εντός).

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024