
Δυσαρέσκεια για τον Ρότζερς στη Λέστερ
Έντονη είναι η δυσαρέσκεια της Λέστερ όσον αφορά τον τεχνικό της ομάδας, Μπρένταν Ρότζερς.
Η διοίκηση της Λέστερ είναι δυσαρεστημένη από τα φετινά αποτελέσματα της ομάδας και μόνο σίγουρος δεν πρέπει να νιώθει ο Μπρένταν Ρότζερς στον πάγκο της.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Football Insider» αν η Λέστερ δεν μπορέσει να πάρει τους τρεις βαθμούς στο επόμενο ματς κόντρα στη Γουλβς, τότε η διοίκηση δεν αποκλείεται να προχωρήσει στην αλλαγή της τεχνικής ηγεσίας.
Το σχετικό ρεπορτάζ αναφέρει πως η διοίκηση βλέποντας την ομάδα στην 11η θέση της βαθμολογίας και μετά τους αποκλεισμούς από το κύπελλο και το Europa League, είναι αποφασισμένη να δείξει την πόρτα της εξόδου στον Ρότζερς, αν δεν καταφέρει να νικήσει την Κυριακή στο «Μολινό» στην έδρα της Γουλβς.
- Αρκάς: Η καλημέρα της Πέμπτης
- Τι είναι το «Kama Muta» και πως επηρεάζει τις σχέσεις;
- Ουκρανία: Τουλάχιστον δυο νεκροί, ένας αγνοούμενος και οκτώ τραυματίες σε ρωσική επιδρομή
- Συνταγή: Κέικ βανίλιας
- Στον «πάγο» οι συνομιλίες Ιράν-ΗΠΑ εν μέσω έντασης στο Ορμούζ – Συνεχίζονται οι φονικές επιθέσεις των IDF στον Λίβανο
- Πτώση της θερμοκρασίας και βροχές σε όλη τη χώρα


