Για τις 5.30 το απόγευμα μετατέθηκε – σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση – η απολογία του 22χρονου που αποτέλεσε τη 12η σύλληψη για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη.
Ο κατηγορούμενος- οδηγός του τρίτου αυτοκινήτου που εμπλέκεται στο φονικό επεισόδιο- είχε πάρει τα προηγούμενα 24ωρα προθεσμία από την 7η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης και επρόκειτο να παρουσιαστεί ενώπιον της σήμερα το πρωί.
Πράγματι, ο 22χρονος εμφανίστηκε στις 10.30 το πρωί, συνοδεία αστυνομικών της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, στο γραφείο της, χωρίς όμως να ξεκινήσει η απολογία του.
Στο μεταξύ, επειδή εκκρεμούσε η διαδικασία τού Αυτοφώρου για τον σουγιά που βρέθηκε στο αυτοκίνητό του, οδηγήθηκε στην αίθουσα του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου. Στη 1.30 μετά το μεσημέρι κι όταν ξεκίνησαν τα αυτόφωρα, η υπόθεσή του αναβλήθηκε (εκ νέου) μετά από αίτημα του συνηγόρου του που επικαλέστηκε κώλυμα λόγω της διαδικασίας της ανάκρισης, και ορίστηκε νέα δικάσιμος για τις 24/2.
Κατόπιν της εξέλιξης αυτής, ο 22χρονος επέστρεψε στο Αστυνομικό Μέγαρο και αναμένεται να μεταχθεί εκ νέου, το απόγευμα, στα Δικαστήρια προκειμένου να απολογηθεί στην ανακρίτρια έτσι ώστε στη συνέχεια να αποφασιστεί η ποινική του μεταχείριση.
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας