Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Αναφορά του ΔΣΑ στην ηγεσία του Αρείου Πάγου για μη έκδοση πρωτόδικης απόφασης εδώ και 46 μήνες

Αναφορά του ΔΣΑ στην ηγεσία του Αρείου Πάγου για μη έκδοση πρωτόδικης απόφασης εδώ και 46 μήνες

Η σχετική υπόθεση συζητήθηκε στις 18.4.2019 στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών, χωρίς μέχρι τώρα να έχει εκδοθεί απόφαση, αν και έχουν περάσει από τότε σχεδόν τέσσερα χρόνια

Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά σχεδόν… τέσσερα χρόνια περιμένουν την έκδοση μιας δικαστικής απόφασης.

Μάλιστα, ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών έφτασε στο σημείο να εμπλακεί στην υπόθεση, αποστέλλοντας έγγραφο στην ηγεσία του Αρείου Πάγου, το οποίο κοινοποίησε και στον υπουργό Δικαιοσύνης, για τη μη έκδοση απόφασης από το Πρωτοδικείο Αθηνών, παρά το γεγονός ότι έχουν περάσει έως τώρα 46 μήνες από την ημέρα συζήτησης της υπόθεσης στο ακροατήριο.

Ειδικότερα, η υπόθεση αφορούσε δανεισμό 200.000 ευρώ που έγινε το 2002 και τα δανεικά ουδέποτε επιστράφηκαν, παρά τα εξώδικα που αντηλλάγησαν μεταξύ των διαδίκων.

Η εν λόγω υπόθεση συζητήθηκε στις 18.4.2019 στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών, χωρίς μέχρι τώρα να έχει εκδοθεί απόφαση, αν και έχουν περάσει από τότε σχεδόν τέσσερα χρόνια.

Ο δικηγόρος που χειρίστηκε την υπόθεση – και μάλλον έφτασε στο… αμήν – έκανε σχετική καταγγελία στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών, ο οποίος με τη σειρά του απέστειλε έγγραφη αναφορά στην πρόεδρο του Αρείου Πάγου, Μαρία Γεωργίου, στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Βασίλη Πλιώτα και στην πρόεδρο του συμβουλίου επιθεώρησης των δικαστηρίων και δικαστικών λειτουργών, αντιπρόεδρο του Αρείου Πάγου, Μαρία Νικολακέα, ενώ κοινοποίησε την επίμαχη αναφορά στον υπουργό Δικαιοσύνης, Κωνσταντίνο Τσιάρα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Η Next Generation της Μπαρτσελόνα: Ο Τσάβι διασφαλίζει το μέλλον των Καταλανών (pic+vids)

Ο Τσάβι έχει αναδείξει 16 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι προέρχονται από την ακαδημία του καταλανικού συλλόγου – Ξεχωρίζουν οι Γιαμάλ, Φερμίν και Κουμπαρσί.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024