Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Σπύρος Πώρος σε Γιώργο Λιάγκα: «Δεν ξεκατινιάζομαι»

Σπύρος Πώρος σε Γιώργο Λιάγκα: «Δεν ξεκατινιάζομαι»

Έντονος εκνευρισμός στον αέρα της εκπομπής

Το πρωί της Πέμπτης ο Σπύρος Πώρος βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό του Πρωινού και απάντησε στη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα για την σχέση του με τη Φωτεινή Ψυχίδου και τον πολυσυζητημένο διαδικτυακό τους καβγά, εκεί βέβαια τον περίμενε μια καινούργια ένταση!

«Έχω επικοινωνήσει με τη μητέρα του κοριτσιού που κατήγγειλε την παρενόχληση από τον ντράμερ. Σε κάτι καταστάσεις τόσο σκοτεινές, όλοι πρέπει να προσέχουν τι λένε και πώς εκφράζονται. Δεν είναι μόνο το κορίτσι, αλλά η οικογένεια περνάει έναν Γολγοθά. Η οικογένεια είναι απογοητευμένη από την ανάρτηση και τη στάση της μπάντας. Πολλοί βιάστηκαν να πουν ότι πήγα εναντίον της μπάντας» ανέφερε αρχικά ο Σπύρος Πώρος.

Σχετικά με τον διαδικτυακό καβγά του με τη Φωτεινή Ψυχίδου, ο διεθνής φωτογράφος ανέφερε:

«Είπα στη Φωτεινή ότι η ανάρτησή της ήταν λάθος γιατί εκείνη μπορεί να μιλήσει για τον εαυτό της. Η μπάντα από τη στιγμή που ήταν ντράμερ τους όταν έγινε το συμβάν και μετά συνέχισε να συνεργάζεται, δεν θα έπρεπε να επιτεθεί στο κοινό με τέτοια αλαζονεία όταν της ζήτησαν εξηγήσεις. Αυτό είπα. Η ανακοίνωση των Πυξ Λαξ ήταν άστοχη και κακή. Η Φωτεινή δε μπορεί να ξέρει αν γνώριζαν ή δε γνώριζαν. Η Φωτεινή έκανε την ανάρτηση από ανοησία και από επιθυμία να δείξει ότι αυτή δεν γνώριζε και έβαλε κι άλλους μέσα.

Όταν είσαι “ναι μεν, αλλά”, είναι μεγάλο φάουλ. Δηλαδή δίνεις στο κοινό να πιστέψει ότι ήταν πέφτουλας, ήταν @@, αλλά δεν ήταν αυτό ίσως. Επειδή σέβομαι και επειδή είναι μητέρα, της τα είπα για να την προφυλάξω. Την είπα κακομοίρα, γιατί το έκανε με κακή μοίρα. Δεν είναι σύντροφός μου. Και φίλος μου να ήταν… Το έχω κάνει. Εγώ λέω αυτή η υπόθεση πρέπει να φτάσει στο τέλος και να αποδοθεί δικαιοσύνη. Να το πληρώσει αυτό το τέρας, σκέψου να ήταν το δικό σου παιδί…

Γιώργος Λιάγκας : Βγαίνετε και ξεκατινιάζεστε και οι δύο.
Σπύρος Πώρος : Δεν ξεκατινιάζομαι, με συγχωρείς.
Γιώργος Λιάγκας : Δεν ήταν ωραίες εκφράσεις αυτές. Δεν μου άρεσε εμένα.
Σπύρος Πώρος: Με συγχωρείς. Αυτή είναι η δική σου άποψη, αν δεν σου αρέσει. Αυτές οι εκφράσεις που λες, το ξεκατίνιασμα είναι δική σου έκφραση.

Δείτε το βίντεο

Sports in

Η Χιρόνα «καθάρισε» την Μπαρτσελόνα με ανατροπή και έστεψε και μαθηματικά τη Ρεάλ (4-2)

Η Χιρόνα αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, τελικά έκανε την ανατροπή απέναντι στην Μπαρτσελόνα και πήρε το καταλανικό ντέρμπι (4-2).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024