
Αναστασίου: «Ήταν λίγο το ένα γκολ, είχαμε ευκαιρίες και για δεύτερο»
Ο προπονητής του Παναιτωλικού μίλησε για τη νίκη επί της Λαμίας και τόνισε ότι η ομάδα του ήταν καλύτερη και είχε ευκαιρίες για να πετύχει και άλλο γκολ.
Ο Παναιτωλικός επικράτησε εντός έδρας 1-0 της Λαμίας με γκολ του Νταγκό στο 56’ και επέστρεψε στις νίκες, μετά από τέσσερα ματς, στα οποία είχε 3 ήττες και μια ισοπαλία.
Ο τεχνικός των γηπεδούχων, Γιάννης Αναστασίου, στις δηλώσεις που έκανε μετά τη λήξη της αναμέτρησης τόνισε ότι η ομάδα του είχε ευκαιρίες και δεύτερο γκολ, ενώ παράλληλα τόνισε ότι είναι σημαντικό η ομάδα του να αξιοποιεί την έδρα της.
Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, μέχρι σήμερα είχε μαζέψει μόλις 8 βαθμούς στα εντός έδρας παιχνίδια, ενώ στάθηκε στο γεγονός ότι κατάφερε να κρατήσει το μηδέν.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αναστασίου:
«Ήταν λίγο το ένα γκολ, χάσαμε ευκαιρίες και το ποδόσφαιρο πολλές φορές τιμωρεί. Ευτυχώς δε δεχτήκαμε κάποια φάση παρά μόνο στατικές, ενώ χάσαμε ευκαιρίες και για δεύτερο τέρμα. Κρατήσαμε πάλι το μηδέν, είναι σημαντική νίκη, βρίσκουμε ισορροπία, αλλά κάποιες φορές κάνουμε πράγματα χωρίς λόγο.
Δεν έχω παράπονο από την προσπάθεια των παικτών, αλλά πρέπει να έχουμε περισσότερο μυαλό στο παιχνίδι μας. Θα πρέπει επιτέλους να αξιοποιήσουμε την έδρα μας, μέχρι τη σημερινή νίκη είχαμε μόνο οκτώ βαθμούς εδώ. Είχαμε πίστη και πάθος ως το τέλος και τη βοήθεια του κόσμου τον οποίο ευχαριστούμε».
- Ολυμπιακός: Τελευταίο φιλικό πριν τη Ναϊμέγκεν
- Σύρος: Αναπαράσταση και αυτοψία στο σπίτι όπου μαχαιρώθηκε η 42χρονη διασώστρια
- [ΡΩΓΜΕΣ]: Ανάμεσα στον χορό, το θέατρο και την ποίηση
- Τσιτσιπάς: «Τα αεροδρόμια θα έπρεπε να έχουν μια ουρά για όσους ξέρουν να βγάζουν το λάπτοπ τους»
- TikTok και σούπερ μάρκετ: Πώς τα social media αλλάζουν τον τρόπο που ψωνίζουμε
- Καιρός: Συνεχίζεται η κακοκαιρία, με ισχυρά φαινόμενα και πτώση θερμοκρασίας – Red code σε τρεις περιοχές
