Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το 2020 ήταν «ο Κλάτενμπεργκ που γουστάρουμε» για τον Μονεμβασιώτη, σήμερα έγινε «Άγγλος ασθενής»

Το 2020 ήταν «ο Κλάτενμπεργκ που γουστάρουμε» για τον Μονεμβασιώτη, σήμερα έγινε «Άγγλος ασθενής»

Ο Κλάτενμπεργκ κάποτε ήταν αγαπητός στον Απόλλωνα λόγω… Ολυμπιακού. Σήμερα έγινε ξαφνικά κάποιος που δεν ξέρει να κάνει τη δουλειά του…

Πως αλλάζουν οι καιροί στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Πως μέσα σε λιγότερο από δύο χρόνια μπορεί κάποιος να αλλάξει γνώμη για θέματα που αφορούν τον τρόπο λειτουργίας. Έβγαλε ανακοίνωση σήμερα ο Απόλλων Σμύρνης μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Ανακοίνωση διαμαρτυρίας για τα δύο πέναλτι που δόθηκαν εναντίον της ομάδας του. Σε διάστημα τριών λεπτών το ένα από το άλλο.

Στο 14’ το πρώτο. Στο 17’ το δεύτερο. Σπάνιο να το βλέπεις. Εξαγριώθηκαν στη διοίκηση Μονεμβασιώτη για την αντιμετώπιση που είχαν, θεωρώντας πως έπιασαν… τόπο τα παράπονα που έκανε ο Παναθηναϊκός τις τελευταίες εβδομάδες. Και πως «εξαργυρώθηκαν» με τα δύο πέναλτι – νίκης εναντίον της ομάδας τους.

Και ποιος τους φταίει; Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ. «Άγγλο ασθενή» τον αποκαλεί στην ανακοίνωσή του ο Απόλλωνας. Και γράφει πως δεν κάνει σωστά τη δουλειά του ως αρχιδιαιτητής. Τον καλεί, δε, να σταματήσει να ασχολείται με αυτή αφού έτσι κι αλλιώς έχει χάσει τη στήριξη από πολλές ομάδες.

Και ποια ομάδα τα λέει αυτά; Εκείνη που μερικούς μήνες πριν η διοίκησή της στήριζε τον Κλάτενμπεργκ. Γιατί τον στήριζε; Γιατί τότε δεν τον ήθελε ο Ολυμπιακός. Αυτό είχε δηλώσει ο Μονεμβασιώτης τον Σεπτέμβριο του 2020.

Για όσους δεν θυμούνται, ας τους φρεσκάρουμε τη μνήμη. Είχε δηλώσει ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης τότε σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης: «Αφού ο Ολυμπιακός αποσύρει την εμπιστοσύνη του στον Κλάτενμπεργκ τότε εμείς τον γουστάρουμε, είμαστε φαν του. Είναι ένας τύπος που ξέρει τη δουλειά του και ευχόμαστε να πετύχει».

Ακριβώς αυτό. «Είναι ένας τύπος που ξέρει τη δουλειά του». Σήμερα αυτός ο τύπος έγινε κάποιος που «κάνει πολύ άσχημα τη δουλειά του» και «πρέπει να πάει σπίτι του». Ναι τα λέει ο ίδιος άνθρωπος… Ο Μονεμβασιώτης ήταν τότε, ο Μονεμβασιώτης είναι και σήμερα.

Τότε όμως ήταν και ο Ολυμπιακός στη μέση. «Αφού ο Ολυμπιακός αποσύρει την εμπιστοσύνη του, εμείς τον γουστάρουμε», είχε πει. Σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης, επαναλαμβάνουμε, που έχει τη σημασία του. Ιδιαίτερα για όσα ακούγονταν τότε για τις σχέσεις του Απόλλωνα με τον ΠΑΟΚ.

Και τώρα που είπαμε ΠΑΟΚ: και ο ΠΑΟΚ είχε κερδίσει πέναλτι στη Ριζούπολη, όπως σήμερα ο Παναθηναϊκός. Και συνολικά τρία πέναλτι φέτος απέναντι στον Απόλλωνα, αφού είχε και δύο στην Τούμπα. Αλήθεια είδατε τότε πουθενά δήλωση, τοποθέτηση, ανακοίνωση από πλευράς Απόλλωνα;

Sports in

Γιατί η απουσία του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ «πληγώνει» τον Παναθηναϊκό… (vids)

Ο Παναθηναϊκός θα παίξει στο Βελιγράδι χωρίς τον Ερνανγκόμεθ, ο Εργκίν Αταμάν ψάχνει λύσεις για τη διπλή μάχη με τη Μακάμπι και η απουσία του Ισπανού είναι πολύ πιο σημαντική από όσο νομίζει κανείς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024