
Survivor: Αγριος καβγάς στους Μαχητές μετά το συμβούλιο
Με έναν ακόμα καβγά ξεκίνησε το σημερινό επεισόδιο στους Μπλε με τον Σπύρο Μαρτίκα να συνεχίζει να κατηγορεί τα δύο κορίτσια.
Τεταμένο είναι το κλίμα στην ομάδα των Μαχητών μετά το χθεσινό συμβούλιο και τις αποκαλύψεις του Σπύρου Mαρτίκα και του Σάββα Κάλφα για την «κλεψιά» της Πελαγίας και της Σοφιάννας στη μοιρασιά του φαγητού.
Με έναν ακόμα καβγά ξεκίνησε το σημερινό επεισόδιο στους Μπλε με τον Σπύρο Μαρτίκα να συνεχίζει να κατηγορεί τα δύο κορίτσια.
«Μαζί τα κανονίζανε. Της Πελαγίας το πιάτο ήταν καβατζωμένο κι άρχισε να τρώει, πριν καν μοιράσει. Σου είπανε ποτέ μοίρασα, διάλεξε; Είναι ψεύτρες… Φέρε και καμία νίκη, μην σε έχουμε τζάμπα εδώ», είπε ο Σπύρος Μαρτίκας απευθυνόμενος προς την Πελαγία.
«Θα φέρνω ό,τι γουστάρω. Αν θέλω δεν παίζω κιόλας και φέρνω πέναλτι», του απάντησε η Πελαγία.
Δείτε στο ακόλουθο βίντεο
- Συμφωνία Ουάσινγκτον και Τεχεράνης στην Ντόχα: Ξεπαγώνει μέρος των 6 δισ. δολαρίων από τα ιρανικά κεφάλαια
- Έρλινγκ Χάαλαντ και Hermès: Ο MVP στο φετινό Μουντιάλ της ανδρικής μόδας
- Τρεις συλλήψεις για πυρκαγιές από αμέλεια σε Πρέβεζα και Χαλκιδική
- Άρης Betsson: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Νέναντ Ντιμιτρίεβιτς
- Αγωγή κατά της OpenAI: Χρήστης κατηγορεί το ChatGPT ότι τον οδήγησε σε απόπειρα αυτοκτονίας
- Θεσσαλονίκη: Πού επικεντρώνονται οι έρευνες για τις εμπρηστικές επιθέσεις – Σε βίντεο έχουν καταγραφεί οι κινήσεις των δραστών
