Πεντάγωνο: Δεν πιστεύουμε ότι έχει παρθεί τελική απόφαση για εισβολή στην Ουκρανία – Στην Ευρώπη ο υπ. Άμυνας των ΗΠΑ
Σύμφωνα με το Πεντάγωνο, οι ΗΠΑ δεν πιστεύουν ότι ο Πούτιν έχει λάβει οριστική απόφαση για εισβολή στην Ουκρανία
Ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ Λόιντ Όστιν θα αναχωρήσει αύριο Τρίτη για ένα ταξίδι με σταθμούς το Βέλγιο, τη Λιθουανία και την Πολωνία, όπως ανακοίνωσε σήμερα το αμερικανικό Πεντάγωνο.
Ο εκπρόσωπος του Πενταγώνου Τζον Κίρμπι δήλωσε ότι ο Όστιν θα συναντήσει ηγέτες σε κάθε μία από αυτές τις χώρες, ενώ θα επισκεφθεί επίσης Αμερικανούς στρατιώτες στην Πολωνία. Στις Βρυξέλλες ο Λόιντ Όστιν θα έχει επαφές με συμμάχους του ΝΑΤΟ.
Στις Βρυξέλλες ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ
«Ο υπουργός αναχωρεί αύριο το πρωί για τις Βρυξέλλες. Θα πρέπει να δούμε πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Πενταγώνου.
Ο Κίρμπι συμπλήρωσε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν πιστεύουν ότι ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν έχει πάρει την τελική του απόφαση για να εισβάλει στην Ουκρανία, αλλά ότι θα μπορούσε να κινηθεί ακόμη και χωρίς προειδοποίηση, ενώ συνεχίζει να ενισχύει τις στρατιωτικές δυνατότητές του κατά μήκος των συνόρων μεταξύ των δύο χωρών.
- Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: «Πάγωσαν» οι διαδικασίες επί της εμπορικής συμφωνίας ΕΕ και ΗΠΑ λόγω Γροιλανδίας
- Κικίλιας για νεκρό Λιμενικό στο Παράλιο Άστρος: Τα στελέχη του Λιμενικού ρισκάρουν καθημερινά τη ζωή τους
- Mercosur: Απογοήτευση στην Κομισιόν – Διχασμένο το Ευρωκοινοβούλιο – Η επόμενη μέρα
- LIVE: Ολυμπιακός ΟΝΕΧ – Καρλοβάρσκο
- Νεκρός λιμενικός στο Άστρος – Έπεσε στη θάλασσα να δέσει σκάφος
- Οι παίκτες της Μάντσεστερ Σίτι θα επιστρέψουν τα χρήματα στους οπαδούς που ταξίδεψαν στη Νορβηγία!


