Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Καλαμάτα: Έξυπνες στάσεις για να μην μένεις από ενέργεια

Καλαμάτα: Έξυπνες στάσεις για να μην μένεις από ενέργεια

Ξεκίνησε η εγκατάσταση «έξυπνων στάσεων» στην Καλαμάτα, συνολικά σε 27 σημεία της πόλης. Η ολοκλήρωση τους θα σημάνει και το τέλος της δικαιολογίας ...έμεινα από μπαταρία στο κινητό, αφού εκεί θα το φορτίζεις κιόλας.

Σε εξέλιξη είναι η διαδικασία εγκατάστασης 27 «έξυπνων στάσεων» στην Καλαμάτα στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «Προμήθεια εξοπλισμού, κατασκευή, μεταφορά και τοποθέτηση στεγάστρων, για την δημιουργία ή και αναβάθμιση των στάσεων, για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού του Δήμου Καλαμάτας», προϋπολογισμού μελέτης 125.736,00€ με Φ.Π.Α.

Το έργο χρηματοδοτείται μέσω του Προγράμματος «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ II». Αφορά στην προμήθεια και εγκατάσταση 27 στεγάστρων στάσεων, για την εξυπηρέτηση των επιβατών των αστικών λεωφορείων του Δήμου Καλαμάτας, με σκοπό την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών, την ασφαλή μετακίνηση και την προστασία των επιβατών από τις εκάστοτε επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά περιγράφονται στην 108/2019 μελέτη της Δ.Τ.Υ. του Δήμου Καλαμάτας. Τα στέγαστρα χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες και περιλαμβάνουν μικρό φωτοβολταϊκό, είναι ενεργειακά αυτόνομα, διαθέτουν φωτισμό led, παρέχουν δυνατότητα φόρτισης smart συσκευών, έχουν ηλεκτρονική πινακίδα μεταβλητών μηνυμάτων led, ασύρματο εξοπλισμό δικτύου wi-fi, κ.λπ.

Sports in

Γιατί η απουσία του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ «πληγώνει» τον Παναθηναϊκό… (vids)

Ο Παναθηναϊκός θα παίξει στο Βελιγράδι χωρίς τον Ερνανγκόμεθ, ο Εργκίν Αταμάν ψάχνει λύσεις για τη διπλή μάχη με τη Μακάμπι και η απουσία του Ισπανού είναι πολύ πιο σημαντική από όσο νομίζει κανείς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024