Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Δίκη Τοπαλούδη: Ξέσπασμα ψυχής από την μητέρα της αδικοχαμένης Ελένης

Δίκη Τοπαλούδη: Ξέσπασμα ψυχής από την μητέρα της αδικοχαμένης Ελένης

«Η ζωή κάθε δολοφονημένου παιδιού δεν αξίζει δεκαέξι χρόνια» τόνισε η Κυριακή Τοπαλούδη

Άστραψε και βρόντηξε η χαροκαμένη μάνα της Ελένης Τοπαλούδη η οποία ζήτησε να μην μειώνονται τα ισόβια, με αφορμή την εκδίκαση σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Αθηνών της υπόθεσης της δολοφονίας της κόρης της.

«Η ζωή του κάθε δολοφονημένου παιδιού, που υφίσταται τα πάνδεινα μέχρι να το αποτελειώσουν, να το εξουθενώσουν και να το πετάξουν ζωντανό από τα βράχια είναι δεκαέξι χρόνια και δεν ξέρουμε αν εκτίσουν αυτή την ποινή», δήλωσε η Κυριακή Τοπαλούδη.

Αιτία για το ξέσπασμα της Κυριακής Τοπαλούδη, αλλά και του συζύγου της, Γιάννη Τοπαλούδη, είναι η προσπάθεια των δύο καταδικασθέντων, του 24χρονου Ροδίτη και του 22χρονου συνεργού του, που πρωτόδικα καταδικάστηκαν σε ισόβια και 15χρόνια κάθειρξη χωρίς ελαφρυντικά, να τύχουν ευνοϊκότερης ποινής στη δίκη που ξεκίνησε σήμερα.

«Θα τα φέρω όλα τούμπα»

«Παρακαλώ πολύ όλους να βγάλουν τον όρο ισόβια. Στις δέκα ημέρες μετά την πρωτόδικη απόφαση οι δολοφόνοι μπορούν να ασκήσουν έφεση για να πάρουν ελαφρυντικά. Light δολοφονία δεν υπάρχει. Καρδιοεγκεφαλικές κακώσεις light στον εγκέφαλο του παιδιού μου δεν υπάρχουν. Στραγγαλισμός με μαχαίρια -πήραν και άλλο μαχαίρι αφού στράβωσε το πρώτο- δεν υπάρχει, έκαναν ότι τους κατέβει στο μυαλό κατά τον βιασμό αυτά τα ανθρωπόμορφα τέρατα. Προσβάλλω με τον όρο αυτό και τα τέρατα. Είναι κάτι παραπάνω», είπε στο ξέσπασμά της, εμφανώς ταραγμένη.

Η Κυριακή Τοπαλούδη, με πόνο ψυχής δήλωσε: «Δεν θα δεχθώ μείωση της ποινής. Θα τα φέρω όλα τούμπα εγώ, η μάνα της Ελένης».

Η άτυχη φοιτήτρια βιάστηκε και δολοφονήθηκε το Νοέμβριο του 2018 στη Ρόδο. Η σορός της είχε βρεθεί στις 28 Νοεμβρίου 2018, από κλιμάκιο του Λιμενικού στη Λίνδο, στον βραχώδη όρμο «Φώκια» στους Πεύκους.

Σύμφωνα με τα ευρήματα των ιατροδικαστών η νεαρή κοπέλα ήταν ακόμη ζωντανή πριν την πετάξουν στη θάλασσα.

Η δίκη στο Εφετείο αποφασίστηκε να γίνει στην Αθήνα, για λόγους ασφαλείας. Ο Εισαγγελέας Εφετών Δωδεκανήσου, εκτιμώντας ότι η διεξαγωγή της δίκης στη Ρόδο θα διασάλευε τη δημόσια τάξη και την ασφάλεια, αναφέροντας παράλληλα τον κίνδυνο λιντσαρίσματος των κατηγορουμένων, ζήτησε αυτή να γίνει εκτός Ρόδου.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024