Τουλάχιστον 10 Ινδονήσιοι, που έκαναν διαλογισμό σε μια παραλία, έχασαν τη ζωή τους τη νύχτα του Σαββάτου προς Κυριακή, όταν παρασύρθηκαν από κύματα, έγινε γνωστό από την αστυνομία.
Τα θύματα ήταν μέλη μιας ομάδας 23 ανθρώπων, που έκαναν διαλογισμό, κρατώντας ο ένας το χέρι του άλλου, σε μια παραλία του Παγιανγκάν, στην επαρχία Ανατολική Ιάβα.
«Βρίσκονταν πολύ κοντά στη θάλασσα και δεν μπόρεσαν να σωθούν, όταν παλιρροϊκά κύματα τους παρέσυραν», είπε ο αρχηγός της τοπικής αστυνομίας Χέρι Πουρνόμο, στο TVOne.
Δέκα πτώματα ανασύρθηκαν από τον ωκεανό και 12 άνθρωποι διασώθηκαν. Ένας 40χρονος αγνοείται.
Ο Πουρνόμο δεν ήταν σε θέση να μπει τι είδους τελετουργικό εξασκούσαν, όμως ανέφερε ότι ο γκουρού επέζησε της τραγωδίας και θα ανακριθεί.
Ο στρατιωτικός διοικητής της επαρχίας Μπατάρα Πανγκαριμπουάν δήλωσε στο TVOne ότι η παραλία συνήθως φυλάσσεται και κλείνει μετά τη δύση του ηλίου, όμως η ομάδα κατάφερε να μπει.
Οι αρχές κάλεσαν τους τουρίστες να μην κάνουν μπάνιο ούτε να προσεγγίζουν το νερό, λόγω του κινδύνου των κυμάτων.
Τον περασμένο χρόνο, δύο Ινδονήσιοι τουρίστες πέθαναν όταν παρασύρθηκαν από κύματα σε μια παραλία του Μαλάνγκ, στο ανατολικό τμήμα της Ιάβας.
Ο τρομπετίστας Ανδρέας Πολυζωγόπουλος, προσκαλεί τον Ολλανδό πιανίστα Diederik Wissels και την Πορτογαλίδα ερμηνεύτρια Ana Rocha για μια ξεχωριστή συνάντηση στη σκηνή του Half Note Jazz Club.
Μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού από την πρώτη παρουσίαση στο Θέατρο Γκλόρια την άνοιξη του 2024, η παράσταση «Αλιγάτορες» επέστρεψε πιο επίκαιρη από ποτέ και μπαίνει στις τελευταίες παραστάσεις.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας