
Γιαννίκης: «Οι παίκτες έδωσαν ό,τι είχαν και δεν είχαν»
Στη μεγάλη προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες του στάθηκε ο Αργύρης Γιαννίκης μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στο Φάληρο.
Ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του εμφανίστηκε ο Αργύρης Γιαννίκης μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό. Ο προπονητής της ΑΕΚ τόνισε ότι οι ποδοσφαιριστές του έδωσαν ό,τι είχαν ενώ επισήμανε πως η Ένωση δεν παίρνει αυτό που αξίζει τα τελευταία χρόνια.
Όσα είπε ο Γιαννίκης:
«Ηρθαμε εδώ μετά από άσχημα αποτελέσματα με στόχο τη νίκη να δώσουμε χαρά στον κόσμο. Οι παίκτες έδωσαν ό,τι είχαν και δεν είχαν. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε.
Στη δουλειά μας κρινόμαστε από τα αποτελέσματα. Η ΑΕΚ ήταν είναι και θα είναι μεγάλη ομάδα. Όμως τα τελευταία χρόνια δεν παίρνει αυτό που της αξίζει».
Για το γκολ του Ολυμπιακού: «Δεν αξιοποιήσαμε τις δικές μας στατικές φάσεις, ο Ολυμπιακός τις αξιοποίησε. Εμείς δεν αξιοποιήσαμε και τις αντεπιθέσεις μας».
Αν δημιουργεί νέα πίεση στην ομάδα αυτή η ήττα: «Δεν βοηθάει η ήττα σίγουρα».
- Πυρκαγιές: Δύο συλλήψεις για εμπρησμό από αμέλεια σε Έβρο και Γρεβενά
- Ο Σάσα Βεζένκοφ πήρε μεταπτυχιακό από την Εθνική Ακαδημία Αθλητισμού της Βουλγαρίας
- Ο χρόνος των εκλογών ως «όπλο»: Ποιοι κερδίζουν και ποιοι χάνουν στην πρόωρη κάλπη ή στο τέλος της 4ετίας
- Μητσοτάκης σε Χριστοδουλίδη: Η Ελλάδα πάντα στέκεται στο πλευρό της Κύπρου
- Αγορά εργασίας: Οι εργοδότες παραπονιούνται για έλλειψη ταλέντων, είναι πραγματικά έτσι; Το λάθος με την AI
- LIVE: Ιταλία – Ελλάδα

