Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Άρης: Με Εμπακατά και Πάλμα κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα

Άρης: Με Εμπακατά και Πάλμα κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα

Ο Κονγκολέζος αμυντικός και ο μεσοεπιθετικός από την Ονδούρα συμπεριελήφθησαν στην αποστολή του Άρη για το αυριανό (14/2) εκτός έδρας παιχνίδι, ενώ εκτός έμειναν ο τραυματίας Γκάμα και ο ανέτοιμος Ντουκουρέ.

Οι Εμπακατά, Πάλμα και Φαμπιάνο είναι τα νέα πρόσωπα στην αποστολή του Άρη ενόψει του αυριανού (14/2) εκτός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Άκης Μάντζιος συμπεριέλαβε για πρώτη φορά τον Κονγκολέζο αμυντικό, ενώ στα Ιωάννινα θα ταξιδέψουν και ο μεσοεπιθετικός από την Ονδούρα αλλά και ο Φάμπιανο, που εξέτισε την ποινή του. Αντίθετα, εκτός έμεινε ο τραυματίας Γκάμα και ο ανέτοιμος Ντουκουρέ.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εκτός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα (14/02), στο πλαίσιο της 23ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Interwetten της αγωνιστικής περιόδου 2021-2022.

Η αποστολή της ομάδας μας (θα αναχωρήσει σε λίγη ώρα για την ηπειρωτική πόλη) για το αυριανό παιχνίδι στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων «Οι Ζωσιμάδες» (19:30) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Cuesta, Σιαμπάνης, Mateo Garcia, Lucas Sasha, Kamara, Iturbe, Brabec, Fabiano Leismann, Sakic, Mancini, Bertoglio, Ndiaye, Sundgren, Cristian Lopez, Ganea, Luis Palma, M’Bakata, Lumor Agbenyenu, Δεληζήσης, Μάνος, Ασλανίδης».

Sports in

Σκάνδαλο: Δεν κλήθηκε σε απολογία ο Αλμέιδα για την επίθεση στην Τούμπα

Ο Ματίας Αλμέιδα επιτέθηκε και έπιασε από τον λαιμό άνθρωπο της ΥΑΒΑΧ μετά το τέλος του παιχνιδιού στην Τούμπα, παρόλα αυτά δεν κλήθηκε σε απολογία από τον αθλητικό δικαστή της Super League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024