Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μέσα στο σπίτι της φρίκης στην Κυψέλη – Από το δωμάτιο κολαστήριο, στο αυτοσχέδιο μνήμα

Μέσα στο σπίτι της φρίκης στην Κυψέλη – Από το δωμάτιο κολαστήριο, στο αυτοσχέδιο μνήμα

Ο δολοφόνος αφού σκότωσε το 7χρονο παιδί, στη συνέχεια έφτιαξε μία αυτοσχέδια λάρνακα προκειμένου να κρύψει το άψυχο πτώμα του.

Στο πρώτο σπίτι όπου δολοφονήθηκε ο 7χρονος στη Κυψέλη βρέθηκε η κάμερα του Alpha με τα πρώτα πλάνα να προκαλούν σοκ.

Το ζευγάρι έμενε σε ένα δώμα, το οποίο έμελλε να γίνει κολαστήριο για το μικρό παιδί, καθώς σχεδόν καθημερινά κακοποιούνταν από τον σύντροφό της, αλλά και από την ίδια τη μητέρα του.

Μάλιστα σε αυτό το σπίτι, ο δολοφόνος αφού σκότωσε το 7χρονο παιδί, στη συνέχεια έφτιαξε μία αυτοσχέδια λάρνακα προκειμένου να κρύψει το άψυχο πτώμα του.

Οι κινήσεις μετά την φρικτή δολοφονία του παιδιού

Οι λεπτομέρειες και το χρονικό του μαρτυρίου αλλά και της δολοφονίας του μικρού παιδιού σοκάρουν πέντε χρόνια μετά τον τραγικό του θάνατο.

Η κυνικότητα του συντρόφου της μητέρας του 7χρονου αλλά και της ίδιας αποδεικνύεται από τους πρώτους διαλόγους που αντάλλαξαν μετά τη δολοφονία του 7χρονου παιδιού.

«Θα το εξαφανίσω εγώ». Αυτά τα λόγια φέρεται να είπε ο Πολωνός στην 29χρονη , πέντε χρόνια πριν , όταν το παιδί βρήκε ασφυκτικό θάνατο, από τα χέρια του, στο δώμα- κολαστήριο της οδού Σκιάθου 5, στην Κυψέλη.

Πριν δολοφονήσει το παιδί το είχε βάλει τιμωρία, υποχρεώνοντάς το να είναι όρθιο και νηστικό , με αποτέλεσμα κάποια στιγμή το παιδί να αρχίσει να διαμαρτύρεται.

Τότε του έβαλε μονωτική ταινία στο πρόσωπο με αποτέλεσμα το παιδί λίγο αργότερα να αφήσει την τελευταία του πνοή.

Το μετέφεραν στη ταράτσα και το έκρυψαν

Αφού κατάλαβαν πως το παιδί πέθανε, στη συνέχεια το μετέφεραν στην ταράτσα του σπιτιού που έμεναν τότε όπου και το έκρυψαν σε αυτοσχέδια κατασκευή.

Στη συνέχεια όταν άλλαξαν τόπο διαμονής έβαλαν τη σορό σε ένα κουτί που έμοιαζε με εργαλειοθήκη και το τοποθέτησαν στη βεράντα του σπιτιού στην οδό Αστυπάλαια.

Μάλιστα προκειμένου να μην κινήσουν υποψίες για την αποτρόπαιη πράξη τους, σε όποιον ρωτούσε, για τον 7χρονο, έλεγαν πως τον είχε πάρει ο βιολογικός του πατέρας στην Πολωνία.

Sports in

Ο Μπέος δίνει 15.000 εισιτήρια στο Πανθεσσαλικό – Θέλει περισσότερα ο Αλαφούζος

Ο Αχιλλέας Μπέος ανέφερε κατά την αποχώρησή του από την συνάντηση για τον τελικό του Κυπέλλου, ότι είναι θετικός -υπό προϋποθέσεις- για την παρουσία 15.000 φιλάθλων.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024