
Τρία ματς περιλαμβάνει η 15η αγωνιστική της Basket League
Η 15η αγωνιστική της Basket League κάνει πρεμιέρα σήμερα και το πρόγραμμα περιλαμβάνει τρεις αναμετρήσεις
Πρεμιέρα κάνει σήμερα (12/2) η 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Basket League. Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει τρεις αναμετρήσεις, με τις δύο να διεξάγονται στις 17:00 και να ξεχωρίζει το ματς της Λάρισας με την ΑΕΚ (20:00).
Η αυλαία της 15ης αγωνιστικής ανοίγει στις 17:00, όπου το Περιστέρι θα υποδεχτεί τον Ηρακλή στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου».
Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την ήττα κόντρα στο Λαύριο και θέλουν τη νίκη για να ανέβουν ακόμα πιο ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα, ενώ από την άλλη πλευρά ο Ηρακλής βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και ψάχνει τη νίκη με στόχο την παραμονή του στην κατηγορία.
Επιπλέον, την ίδια ώρα στην Πάτρα ο τοπικός Απόλλων υποδέχεται τον Κολοσσό Ρόδου που αποτελεί την έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος.
Οι γηπεδούχοι ψάχνουν τη νίκη, καθώς θέλουν να βρεθούν στην οκτάδα που οδηγεί στα πλέι-οφ, ενώ η ομάδα της Ρόδου θέλει τη νίκη για να πλασαριστεί ακόμα πιο ψηλά στη βαθμολογία.
Στον τελευταίο αγώνα της ημέρας η Λάρισα υποδέχεται την ΑΕΚ, που σίγουρα δε θα έχει εύκολο έργο, καθώς οι γηπεδούχοι είναι μια σκληροτράχηλη ομάδα και το απέδειξαν την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στον Παναθηναϊκό, όπου ηττήθηκαν στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης πολύ δύσκολα.
Η Ένωση θέλει τη νίκη για να πάει με ανεβασμένη ψυχολογία στην Κρήτη την ερχόμενη εβδομάδα για το Final Four του Κυπέλλου Ελλάδας, όπου στον ημιτελικό θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό.
- Αρκάς: Οι ευχές για την Πρωτομαγιά
- Ανησυχητικά στοιχεία για τα τροχαία με τα πατίνια
- Άσκηση: Πιο δυνατοί μύες με λιγότερη προσπάθεια
- Πώς Shein και Temu πλήττουν την παραγωγή στην Ευρώπη
- Μικρά αεροσκάφη και drones προκάλεσαν την ενεργοποίηση της αντιαεροπορικής άμυνας στο Ιράν
- Η προοπτική σύστασης εξεταστικής επιτροπής για τις υποκλοπές τσουρουφλίζει το Μαξίμου



