Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στα μαχαίρια οι δικηγόροι της υπόθεσης Λιγνάδη για τις δηλώσεις Ρουβά

Στα μαχαίρια οι δικηγόροι της υπόθεσης Λιγνάδη για τις δηλώσεις Ρουβά

Μεγάλη ένταση στον αέρα της εκπομπής με αφορμή τις δηλώσεις Ρουβά

Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσαν οι δηλώσεις του Σάκη Ρουβά για την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι».

Ο τραγουδιστής δήλωσε χαρακτηριστικά: «όπως τους ναρκομανείς τους αγκαλιάζουμε και τους φροντίζουμε, έτσι και αυτό είναι μια παθολογία, η οποία χρήζει κάποιας θεραπείας, κάποιας βοήθειας».

Η συγκεκριμένη τοποθέτηση ξεσήκωσε κύμα αντιδράσεων στα social media, ενώ δεν έλειψαν και οι τοποθετήσεις των δικηγόρων της υπόθεσης οι οποίοι συγκρούστηκαν στον αέρα εκπομπής.

Στην εκπομπή «Τι λες τώρα!» μίλησε ο κ. Βλάχος, συνήγορος υπεράσπισης θυμάτων του Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίος τόνισε πώς οι ναρκομανείς κάνουν κακό μόνο στον εαυτό τους, ενώ «εδώ μιλάμε για έναν άνθρωπο που έχει κάνει κακό σε παιδικές ψυχές» και αναρωτήθηκε χαρακτηριστικά «τα θύματα ποιος τα έχει αγκαλιάσει έως τώρα;».

Στη συνέχεια ο κ. Βλάχος αποκάλυψε πως ένα από τα θύματα του εκμυστηρεύτηκε πως στην ηλικία των 14 ετών, ο Δημήτρης Λιγνάδης τον πλησίασε, υποσχόμενος πως θα τον κάνει «σαν τον Ρουβά» και μάλιστα τον προσκάλεσε να πάνε μαζί σε συναυλία του.

«Ας κρίνει η κοινή γνώμη τον Σάκη Ρουβά, για το αν ήξερε ή όχι για τον Δημήτρη Λιγνάδη», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Βλάχος, ενώ ανέφερε πως ο Σάκης Ρουβάς στηρίζει τον Δημήτρη Λιγνάδη για να «ξεπλύνει» τον φίλο του. «Ήταν υποχρεωμένος να γνωρίζει για τον φίλο του», συμπλήρωσε.

Στη ίδια εκπομπή μίλησε και ο Αλέξης Κούγιας, με την συζήτηση γρήγορα να ξεφεύγει από τον έλεγχο.

«Δεν έχω καμία διάθεση να μιλάω με τον ισχυριζόμενο συνάδελφό μου. Λέει διάφορα ψέματα και γραφικότητες και ανακρίβειες. Επειδή λοιπόν άκουσα διάφορα ψέματα, τον λόγο θα έχει ο δικηγορικός σύλλογος και η δικαιοσύνη. Ό,τι είπε ο άνθρωπος αυτός ο οποίος ούτε καν γνωρίζει στοιχειώδη πράγματα της ποινικής δίκης. Ο κάθε γραφικός που του δίνεται και βήμα», είπε σε έντονο τόνο ο Αλέξης Κούγιας και έκλεισε το τηλέφωνο τον αέρα.

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Βλάχος είπε:

«Γίνεται κατάχρηση του δημόσιου βήματος για να κάνει ο καθένας τα νάζια του σε μια τόσο σοβαρή υπόθεση. Το ποιος ψεύδεται το κρίνει η κοινωνία», για να πάρει την απάντηση από τον Αλέξη Κούγια:

«Ο κύριος που μιλάει, εδώ και έναν χρόνο δεν κάνει τίποτα άλλο εκτός από το να βγαίνει στην τηλεόραση για αυτήν την υπόθεση. Λέει ψέματα από την αρχή μέχρι το τέλος. Θα τα πούμε όλα στη δικαιοσύνη».

Sports in

Με... βιντεοκλήση στον Παπανικολάου πανηγύρισε ο Ολυμπιακός - Ο Λαρεντζάκης του αφιέρωσε τη νίκη (vid)

Οι παίκτες του Ολυμπιακού έδειξαν για ακόμα μια φορά γιατί είναι οικογένεια, καθώς μετά το τέλος του παιχνιδιού πήραν μέσω Face Time τον Κώστα Παπανικολάου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024