Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γιάννης Πάριος: Ο έρωτας επέλεξε να τον τραγουδήσω

Γιάννης Πάριος: Ο έρωτας επέλεξε να τον τραγουδήσω

Ο Γιάννης Πάριος μιλάει για την εμφάνισή του στη μουσική εκπομπή «Σπίτι με το Mega»

Ακόμα και αν στο πρώτο άκουσμα για τη «γιορτή των ερωτευμένων» το μυαλό πηγαίνει κατευθείαν στο δικό του όνομα, δεν παύει να υπάρχει λόγος σοβαρός. Κι αυτό επειδή το ειδικό εορταστικό πρόγραμμα στο «Σπίτι με το Mega» υποδέχεται σήμερα έναν από τους μεγαλύτερους έλληνες ερμηνευτές: τον Γιάννη Πάριο.

Λίγο πριν από την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, ο τραγουδιστής έρχεται στο Mega σε μια σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση. Ο Γιάννης Πάριος προσκαλεί τους τηλεθεατές σε μια βραδιά με τραγούδια από τη μακρόχρονη πορεία του, που εξυμνούν την ομορφιά της ζωής και την αγάπη.

Με το κόντρα ντο ταλέντο του θα μας παρασύρει στα μονοπάτια του έρωτα μέσα από επιτυχίες που χαρίζουν συγκινήσεις, όπως τα κομμάτια «Ερωτας είναι θαρρώ», «Ποιος να συγκριθεί μαζί σου», «Να λοιπόν γιατί σ’ αγάπησα», «Φταίμε και οι δυο» και «Δώσε μου λιγάκι ουρανό».

Σε αυτή την εκπομπή, ο ίδιος θα έχει δίπλα του αγαπημένους καλλιτέχνες, όπως ο Αντώνης Ρέμος και η Πέγκυ Ζήνα, αλλά και τον γιο του, Good Job Nicky, έναν από τους πιο πολυσυζητημένους νέους τραγουδιστές. Ειδικά για την περίσταση, ο Γιάννης Πάριος μίλησε στο «ΝΣυν».

Τι μπορούν να περιμένουν από εσάς οι τηλεθεατές το βράδυ του Σαββάτου;

Θα ακούσετε μια επιλογή από τα τόσα τραγούδια που είχα την τύχη να ερμηνεύσω. Τραγούδια που μου χάρισαν ταλαντούχοι συνθέτες και στιχουργοί, αλλά και τραγούδια που έγραψα ο ίδιος στο μακρύ αυτό ευτυχισμένο ταξίδι.

Επίσης θα συναντηθώ με δύο αγαπημένους φίλους, τον Αντώνη Ρέμο και την Πέγκυ Ζήνα, δύο υπέροχες φωνές, για να μοιραστούμε μελωδίες που αγαπήθηκαν όλα αυτά τα χρόνια.

Τέλος, συμμετέχει σε αυτό το εορταστικό αφιέρωμα στον έρωτα και ο μικρότερος γιος μου, Good Job Nicky, δίνοντας το δικό του στίγμα, ταλέντο και προσωπικότητα.

Ο Good Job Nicky λοιπόν ακολουθεί τα βήματά σας στη μουσική, σε ένα διαφορετικό είδος. Θα συνεργαζόσασταν μαζί του αλλά σε κομμάτια πιο σύγχρονα ποπ, σαν κι αυτά που γράφει και τραγουδάει;

Πιστεύω πως ο γιος μου όπως ξεκίνησε εντελώς μόνος του τη δική του καριέρα, έτσι και θα συνεχίσει, χωρίς επιρροές από μένα και χωρίς αγκυλώσεις.

Είναι ένα υπερταλαντούχο πλάσμα, συγκροτημένο, εργατικό και αφιερωμένο στη μουσική που εκπροσωπεί τη δική του γενιά. Δεν με έχει ανάγκη.

Στην καριέρα σας έχετε επιλέξει να υμνείτε τον έρωτα και δεν λοξοδρομήσατε. Τι σας τραβάει σε αυτό το είδος των τραγουδιών;

Δεν επέλεξα εγώ τον έρωτα, ο έρωτας επέλεξε να τον τραγουδήσω, ίσως γιατί πίστεψε ότι τον υμνώ όπως του αξίζει.

Το πρώτο τραγούδι που ηχογραφήσατε ήταν η «Θάλασσα του Πειραιά» του Γιώργου Μητσάκη, μια κίνηση του Μάκη Μάτσα για να σας φέρει γούρι. Τελικά σάς έφερε στη μετέπειτα πορεία σας;

Εσείς τι λέτε, μου έφερε; Μάλλον είχε σωστό ένστικτο ο κ. Μάτσας και εγώ καλό γούστο. Πράγματι, πιστεύω ότι ήταν το γούρι μου αυτό και για έναν άλλο σπουδαίο λόγο: πρόλαβε και το άκουσε ο πατέρας μου.

Τον περασμένο Ιανουάριο δωρίσατε τα έσοδα του νέου σας άλμπουμ για τη δημιουργία τριών κλινών ΜΕΘ στο Νοσοκομείο Μεταξά. Ηταν αυτή η δική σας έμπρακτη επιστροφή της αγάπης που έχετε πάρει όλα αυτά τα χρόνια από τον κόσμο;

Ενιωσα την ανάγκη πράγματι να προσφέρω σε αυτή τη δύσκολη για τον κόσμο ώρα αυτές τις τρεις κλίνες ΜΕΘ, πιστεύοντας ότι έστω και στο ελάχιστο θα βοηθούσαν να σωθούν ζωές. Δεν το βλέπω σαν έμπρακτη επιστροφή αγάπης αλλά σαν ανθρώπινη έκφραση αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Μακάρι όλοι μας να το έχουμε σαν πρώτο μέλημα αυτό στην καθημερινότητά μας.

Sports in

Συγκλονιστικός Μασούρας: «Για το Ριαθόρ στο 90′, για τη Γιουβέντους, για τη Μέταλιστ, για τη Γουλβς»

Κάτι χρωστούσε στον Ολυμπιακό η τύχη και η μπάλα και του το έδωσε εχθές, σύμφωνα με όσα είπε ο Γιώργος Μασούρας

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024