Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τρίκαλα: Πρότυποι βρεφονηπιακοί σταθμοί

Τρίκαλα: Πρότυποι βρεφονηπιακοί σταθμοί

Στα Τρίκαλα δημιούργησαν 2 νέους σύγχρονους βρεφονηπιακούς σταθμούς. Οι 2 νέες δομές θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους την προσεχή Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου.

Σε εξαιρετικά προσεγμένο, σύγχρονο, φωτεινό, παιδαγωγικό, άρτιο και πλήρες περιβάλλον, λειτουργούν από τη Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου  στα Τρίκαλα δύο νέες δομές για βρέφη και νήπια στον Δήμο.

Ο βρεφονηπιακός σταθμός στο Μεγαλοχώρι και ο Στ΄ βρεφικός σταθμός στις εργατικές κατοικίες του Πύργου.

Στο Μεγαλοχώρι (στο κτήριο του τέως παιδικού σταθμού) λειτουργούν νηπιακό τμήμα δυναμικότητας 25 νηπίων καιβρεφικό τμήμα δυναμικότητας 24 βρεφών

Στον Πύργο (στο κτήριο του τέως Στ΄ βρεφονηπιακού σταθμού) λειτουργεί βρεφικό τμήμα δυναμικότητας 10 βρεφών.

«Ο Δήμος Τρικκαίων στηρίζει την τρικαλινή οικογένεια και μεριμνά για βρέφη και παιδιά», σημείωσε ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας Νίκος Σακκάς, ο οποίος με τη διευθύντρια της ομότιτλης, αρμόδιας Διεύθυνσης επισκέφθηκε τις δύο δομές.

Στο Μεγαλοχώρι συνάντησαν τη διευθύντρια κ. Ζαφόλια και το προσωπικό, συζητώντας για την εξαιρετική σχεδόν εκ βάθρων ανακατασκευή του εσωτερικού.

Παρόμοια η συζήτηση και στον Πύργο, με τη διευθύντρια κ. Δημητρίου και το εκεί προσωπικό, που αναμόρφωσαν τη λειτουργούσα δομή. Μάλιστα ο βρεφικός σταθμός στον Πύργο έχει ως θεματική του το γνωστό βιβλίο «Μικρός Πρίγκηπας».

Το εσωτερικό του βρεφονηπιακού και του βρεφικού σταθμών είναι πλήρως εξοπλισμένο με παιχνίδια, βιβλία, τουαλέτες, κουζίνα, καθώς και με όλα τα απαραίτητα για τα βρέφη και τις ανάγκες τους. Κυριαρχούν τα ευχάριστα χρώματα, ο προσεγμένος εξοπλισμός, τα παιδικά έπιπλα και, κυρίως, η καθαριότητα.

Ο κ. Σακκάς επεσήμανε ότι, σε επίπεδο νηπίων, ικανοποιήθηκαν όλες οι αιτήσεις, ενώ με τις δύο νέες δομές ικανοποιήθηκαν και οι αιτήσεις επιλαχόντων βρεφών. Αυτά τα νέα βρεφικά τμήματα θα φιλοξενούν βρέφη από 6 μηνών έως 2,5 ετών.

Υπενθυμίζεται ότι ο Δήμος Τρικκαίων συνεχίζει να συμπληρώνει τις υποδομές για τα βρέφη: το αμέσως επόμενο διάστημα ολοκληρώνει τις εργασίες για τη μετατροπή δύο κτηρίων σε βρεφικούς σταθμούς στο Λογγάκι και στην περιοχή του Σταθμού, στο νυν ΚΔΑΠ.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024