Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δολοφονία Άλκη: Στη φυλακή άλλοι τέσσερις κατηγορούμενοι

Δολοφονία Άλκη: Στη φυλακή άλλοι τέσσερις κατηγορούμενοι

Βαρύνονται με σωρεία κακουργημάτων

Προσωρινά κρατούμενοι κρίθηκαν, μετά τις απολογίες τους, άλλοι τέσσερις από τους κατηγορουμένους για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη.

Εις βάρος τους έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο, τετελεσμένη και σε απόπειρα, κατά συρροή, επίθεση με αντικείμενα και παραβάσεις του νόμου περί όπλων.

Ενώπιον της 7ης τακτικής ανακρίτριας ο 22χρονος Έλληνας, ο οποίος ήταν οδηγός του δεύτερου αυτοκινήτου, αρνήθηκε τις κατηγορίες και ισχυρίστηκε ότι κατέβηκε από το όχημα και έφτασε κοντά στο σημείο όταν είχε τελειώσει το συμβάν.

Ο δεύτερος κατηγορούμενος, ο 23χρονος που ήταν συνοδηγός, ανέφερε ότι αποβιβάστηκε από το όχημα, ωστόσο δεν συμμετείχε στην επίθεση καθώς δεν απομακρύνθηκε από αυτό.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο τρίτος κατηγορούμενος , ηλικίας 20 χρονών. Ισχυρίστηκε ότι εξήλθε από το ίδιο αυτοκίνητο, αλλά παρέμεινε περιμετρικά αυτού και δεν πλησίασε καν στο σημείο.

Κρίσιμο ρόλο στην υπόθεση φέρεται πως έχει ο τέταρτος κατηγορούμενος, ηλικίας 25 χρονών. Ο επονομαζόμενος «Αθηναίος» υποδείχτηκε από άλλον συγκατηγορούμενό του, ως ο άνθρωπος ο οποίος μαχαίρωσε στο πόδι το άτυχο Άλκη.

Ωστόσο ο ίδιος, στην απολογία του, ισχυρίστηκε ότι ήταν παρών στο συμβάν, αλλά δεν συμμετείχε στην αιματηρή επίθεση κατά του 19χρονου.

Sports in

Υπόθεση Καρλίτο: Συγγνώμη Πεπ, αλλά ο Αντσελότι… (vids, pics)

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα είναι πιθανότατα ο κορυφαίος προπονητής στον κόσμο, όμως ο Κάρλο Αντσελότι είναι ο «βασιλιάς» του Champions League...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024