
ΔΕΗ: Βανδαλισμοί στα γραφεία της επιχείρησης στην Ομόνοια
Καταδρομική επίθεση πραγματοποίησαν το βράδυ της Πέμπτης άγνωστοι στα γραφεία της ΔΕΗ, στο κέντρο της Αθήνας.
Καταστροφές στο κτίριο που στεγάζονται τα Κεντρικά γραφεία της ΔΕΗ, επί της οδού Αγίου Κωνσταντίνου στην Ομόνοια, προκάλεσαν άγνωστοι λίγο πριν τις 21:00 το βράδυ της Πέμπτης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, μία ομάδα ατόμων με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους πλησίασαν την είσοδο των γραφείων και έσπασαν τη τζαμαρία με διάφορα αυτοσχέδια όπλα που κρατούσαν στα χέρια τους.
Αφού έσπασαν τη τζαμαρία, στη συνέχεια πέταξαν μπογιές στο εσωτερικό του κτιρίου και τράπηκαν σε φυγή.
Η αστυνομία αναμένεται να εστιάσει την έρευνά της, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, σε τυχόν οπτικό υλικό από κάμερες των γύρω κτιρίων που ενδέχεται να έχουν καταγράψει τις κινήσεις των δραστών.
- Τέλος στο θρίλερ Πάουελ – Ανοίγει ο δρόμος για τη νέα ηγεσία της Fed
- LIVE: Μπέτις – Ρεάλ Μαδρίτης
- Επιπλέον 37.000 νοικοκυριά εντάσσονται στο «Αλλάζω Σύστημα Θέρμανσης και Θερμοσίφωνα»
- LIVE: Σάντερλαντ – Νότιγχαμ Φόρεστ
- ΟΤ Delphi Economic Forum XI – Παυλόπουλος: Η Κοβέσι και οι Έλληνες δικαστικοί στην Ευρωπαϊκή Εισαγγελία κάνουν καλά τη δουλειά τους
- Ολυμπιακός: Κυκλοφορούν τα εισιτήρια για τα ντέρμπι με ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό

