Σοφία Αλιμπέρτη: «Δεν μου λείπει η τηλεόραση – Είμαι πολύ καλά στην Πάρο»
Η παρουσιάστρια μίλησε για την αποχή της από την μικρή οθόνη και την απόφασή της να μείνει μόνιμα στο νησί των Κυκλάδων.
Εγκαίνια είχε χθες (10/2) η έκθεση φωτογραφίας «Πλην Πυρός» του Μιχαήλ Βαρθακούρη και η κάμερα του «Mega Καλημέρα» ήταν εκεί και μίλησε με σύσσωμη την οικογένειά του.
Η μητέρα του, Σοφία Αλιμπέρτη, σε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση, μίλησε για τη ζωή της εκτός τηλεόρασης και την απόφασή της να μετακομίσει μόνιμα στην Πάρο.
«Σε προσωπικές μας στιγμές ο Μιχαήλ με έχει φωτογραφίσει και τον παρακαλάω να μην τις βγάλει γιατί θα γίνουμε ρεζίλι», είπε με χιούμορ και πρόσθεσε:
«Είμαι πάρα πολύ καλά στην Πάρο, έχεις μια ποιότητα ζωής καταπληκτική. Τώρα, που έχω έρθει εδώ μετά από ενάμιση χρόνο, δεν σου κρύβω ότι είμαι λίγο έξω από τα νερά μου, έχω σοκαριστεί, κόσμος, αυτοκίνητα».
«Δεν μου λείπει η τηλεόραση. Το να φύγω ήταν μια σκέψη που με βασάνιζε πολλά χρόνια πριν πάρω αυτή την απόφαση και ευχόμουν να καταφέρω να φύγω εγώ πρώτη και να μην με διώξουν», αποκάλυψε η παρουσιάστρια.
Δείτε τις δηλώσεις της
- Η EE προσανατολίζεται στην επιβολή νέων κυρώσεων σε βάρος του Ιράν, λέει η φον ντερ Λάιεν
- Ο κυβερνήτης της Καλιφόρνιας καλεί τους Ευρωπαίους να επιβληθούν στον «αδύναμο» Τραμπ – «Ρίξτε του γροθιά»
- Ολυμπιακός: Το εντυπωσιακό, πρώτο κάρφωμα του Ταϊρίκ Τζόουνς (vid)
- Hλιακή καταιγίδα έφερε το σέλας στον ουρανό της Ελλάδας – Εικόνες
- ΠΑΣΟΚ: Ανεπαρκής και προσχηματική η διακομματική για τα αγροτικά
- Καναδάς: Ο στρατός εξετάζει το ενδεχόμενο αμερικανικής εισβολής – Ετοιμάζει σχέδιο αντίδρασης



