Επτά μήνες μετά το σοκαριστικό, καρδιακό επεισόδιο που υπέστη στο Euro, ο Κρίστιαν Έρικσεν μετρά αντίστροφα για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση με τα χρώματα της Μπρέντφορντ.
Ο τεχνικός της Τότεναμ Αντόνιο Κόντε, ο οποίος συνεργάστηκε με τον Δανό μέσο στην Ίντερ ανέφερε για τον Έρικσεν: « «Ο Έρικσεν είναι κομμάτι της ιστορίας της Τότεναμ και αν τυχόν επιστρέψει θα είναι μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα, για εκείνον, αλλά και για εμένα.
Θα είμαι ο πρώτος που θα χαρώ να τον δω στο γήπεδο. Περάσαμε όμορφα στην Ίντερ, πήραμε πρωτάθλημα, περάσαμε δυο σημαντικές σεζόν και του εύχομαι όλα τα καλά. Θα ήταν όμορφο να τον έχω ξανά παίκτη μου στο μέλλον», ανέφερα χαρκτηριστικά ο Ιταλός τεχνικός.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
O προπονητής της Μονακό, Μάνουτσαρ Μαρκοϊσβίλι έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην ποιότητα του Ολυμπιακού, αλλά και στον προπονητή του Γιώργου Μπαρτζώκα μετά την πρόκριση των Μονεγάσκων επί της Μπαρτσελόνα
Μετά την πρόκριση της Μονακό επί της Μπαρτσελόνα ο Μάικ Τζέιμς στάθηκε στη μακρά ιστορία που έχουν οι Μονεγάσκοι με τον Ολυμπιακό και τόνισε πως ανάμεσα στις δύο ομάδες θα γίνουν μεγάλες μάχες.
Η διαδικασία των play in της Euroleague ολοκληρώθηκε και η διοργάνωση μπαίνει στην προτελευταία στροφή της, με τα play off που ξεκινούν την προσεχή Τρίτη (28/4) - Το πρόγραμμα και οι ώρες των αγώνων του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.
Η Μονακό του «κοντού» ρόστερ επέδειξε τεράστια ψυχικά αποθέματα, νίκησε τη Μπαρτσελόνα με 79-70 και για 4η φορά σε 5 χρόνια θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στα προημιτελικά ή τα ημιτελικά της Euroleague