
Η αποστολή του Ατρομήτου για Λαμία
Ο Ατρόμητος ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση απέναντι στην Λαμία(10/2).
Ατρόμητος και Λαμία διασταυρώνουν τα ξίφη τους (10/2,17.15) σε ένα ματς το οποίο αναμένεται να κρίνει πολλά για την συνέχεια των δύο ομάδων στη σεζόν.
Οι Περιστεριώτες οι οποίοι «καίγονται» για τους τρείς βαθμούς ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση απέναντι στο σύνολο του Μιχάλη Γρηγορίου, με τον Κρις Κολμαν να ανακοινώνει αποστοή με 22 ποδοσφαιριστές.
Στις επιλογές του Ουαλού τεχνικού είναι οι:
Γιαννιώτης, Μάριτς, Βασιλαντωνόπουλος, Κιβρακίδης, Παπαδόπουλος, Χατζηισαΐας, Μαυρομμάτης, Τζοβάρας, Χαρίσης, Ανθουλάκης, Ντένιτς, Έρλινγκμαρκ, Ναμπί, Καρτάλης, Μπεντινέλι, Νταβιώτης, Ροτάριου, Σπιριντόνοβιτς, Κουλούρης, Τζαβίδας, Κλωναρίδης, Αλιμπέκ.
Όσον αφορά τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι έμειναν εκτός αποστολής, αυτοί θα προπονθούν αυρίο το πρωί στο αθλητικό κέντρο Μαζαράκη.
Η ομάδα του Ατρομήτου βρίσκεται στην προτελευταία θέση με 10 βαθμούς, ενώ η ομάδα της Φθιώτιδας είναι στην 11η με συγκομιδή 18 βαθμών.
- Μαρκοϊσβίλι: «Φοβερή ομάδα ο Ολυμπιακός, έχει εξαιρετικό προπονητή»
- OT Delphi Economic Forum XI – Μαργώνης (Παπαστράτος): Τα 95 χρόνια μετασχηματισμού και το στοίχημα της καινοτομίας
- Βαρδής Βαρδινογιάννης: Δεν υπήρξε ποτέ καλύτερη στιγμή για επένδυση στο gaming
- Μάικ Τζέιμς: «Θα έχουμε τις ευκαιρίες μας κόντρα στον Ολυμπιακό»
- Rosie Allimonos στο Delphi Economic Forum XI: «Η τεχνητή νοημοσύνη αλλάζει τα μίντια»
- Ο Τζακ Νίκολσον στα 89α γενέθλιά του – Η φωτογραφία που αποκάλυψε η κόρη του