Μεγάλος διαγωνισμός. Πουαρό με δώρα!

Κερδίστε από ένα σετ συλλεκτικών δώρων από την ταινία του Κενεθ Μπράνα ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΟΝ ΝΕΙΛΟ (DEATH ON THE NILE), στους κινηματογράφους από 10 Φεβρουαρίου

Στην ταινία ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΟΝ ΝΕΙΛΟ, η οποία κυκλοφορεί από την Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου στις αίθουσες, ο διάσημος ντετέκτιβ Ηρακλής Πουαρό, ήρωας των μυθιστορημάτων της Αγκαθα Κρίστι, ταξιδεύει στην Αίγυπτο με ένα εντυπωσιακό ατμόπλοιο, εκεί όπου ο φαινομενικά ειδυλλιακός μήνας του μέλιτος ενός ζευγαριού που επιβαίνει  διακόπτεται απότομα από βίαιους θανάτους. Σύντομα το ταξίδι του Πουαρό μετατρέπεται σε περιπέτεια, καθώς καλείται να ανακαλύψει για ακόμη μια φορά τον δολοφόνο.

Πολλά θύματα, πολλές ίντριγκες  και το ακροατήριο να προσπαθεί να μαντέψει μέχρι τελευταία στιγμή τη συγκλονιστική αλήθεια. Η ταινία ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΟΝ ΝΕΙΛΟ επανενώνει την ομάδα παραγωγής της παγκόσμιας επιτυχίας του 2017 ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΟ ORIENT EXPRESS, με πρωταγωνιστή τον Κένεθ Μπράνα ως Πουαρό. Ο ίδιος είναι ο σκηνοθέτης και των δύο ταινιών.

Αναζητώντας τον δολοφόνο μαζί με τον διάσημο ντετέκτιβ στο ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΟ ΝΕΙΛΟ, το in, τα nea.gr και το vima.gr και η εταιρεία διανομής της ταινίας Feelgoog Entertainment, προσφέρουν ειδικά δώρα που θα δοθούν ύστερα από κλήρωση στους νικητές που έχουν απαντήσει στην παρακάτω ερώτηση.