Με απόσπασμα από το Κατά Ματθαίον Ευαγγέλιο, «απαντά» ο Γιώργος Σαββίδης, γιος του ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, σε όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας μετά τη δολοφονία του Αλκη.

Ενώ δηλαδή ένας νέος άνθρωπος δολοφονήθηκε από χούλιγκαν του ΠΑΟΚ και ο κ. Σαββίδης δεν βρήκε να πει μια καλή κουβέντα, σήμερα απειλεί όσους τον εμπλέκουν εμμέσως στην υπόθεση.

Στην ανάρτηση που έκανε λοιπόν ο κ. Σαββίδης, λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη των φωτογραφιών με το μαχαίρι που ο ίδιος καρφώνει σε ένα τραπέζι και με τα προκλητικά βίντεο έξω από το γήπεδο του Αρη, αναφέρει:

«Σας βεβαιώνω όμως πως όλοι οι άνθρωποι, για κάθε λόγο ανώφελο που θα πουν, θα δώσουν λογαριασμό γι’ αυτόν την ημέρα της κρίσεως».

Δείχνει δηλαδή να… απειλεί όσους έχουν αναφερθεί στο όνομά του και στο αν ο ίδιος έχει υποκινήσει το μίσος και τη βία με τις αναρτήσεις του ή τις «επισκέψεις» του στην περιοχή του Χαριλάου.

Αλλά δεν απαντά στα ερωτήματα που έχουν τεθεί. Κυρίως στο αν όλοι οι συλληφθέντες, οι οποίοι είναι γνωστοί σκληροπυρηνικοί οπαδοί του ΠΑΟΚ, έχουν σχέσεις και με την ΠΑΕ.

Κι αν υπάρχουν ηθικοί αυτουργοί για τη δολοφονία του Αλκη από το «τάγμα εφόδου» των χούλιγκαν.