Ναύπακτος: «Μαύρος» ο ουρανός από πουλιά στον Πλατανίτη
Παραλίγο να κλείσει ο επαρχιακός δρόμος
Μαύρος έγινε ο ουρανός στον Πλατανίτη στην Ναύπακτο από σμήνος με ψαρόνια που πετούν σε σχηματισμούς.
Το εντυπωσιακό θέαμα καταγράφηκε σε βίντεο του npress και όπως λένε οι παλιότεροι, όταν τα ψαρόνια χορεύουν στον ουρανό έρχεται κρύο και κακοκαιρία.
Τα ψαρόνια είναι αρκετά κοινωνικά πουλιά, τα συναντούμε συνήθως σε πολύ μεγάλα κοπάδια που πολλές φορές μοιάζουν με σύννεφο.
Χαρακτηριστικό της μεγάλης κοινωνικότητας αυτού του είδους είναι ότι, στις περισσότερες και βασικότερες συνήθειές τους, τα ψαρόνια λειτουργούν ομαδικά, όπως στη μετανάστευση, την αναπαραγωγή, αλλά και την τροφή.
- Τσουκαλάς: «Άλλα ακούν τα αυτιά των αγροτών από την κυβέρνηση και άλλα βλέπουν στις τσέπες τους»
- ΠΑΣΟΚ: Συνήγορος του Φραπέ η ΝΔ – Η σιωπή του προστίθεται στην προσπάθεια συγκάλυψης του σκανδάλου του ΟΠΕΚΕΠΕ
- Δώρο Χριστουγέννων – Επιδόματα: Πότε ξεκινούν οι πληρωμές
- Σάλος στη Σερβία για το συμβόλαιο του Ομπράντοβιτς στην Παρτιζάν
- Το «παραλήρημα» της ΑΙ απειλεί την ψυχική υγεία – Αμερικανοί εισαγγελείς προειδοποιούν τις Big Tech
- Καίτη Γκρέυ: Ο γιος της κατέθεσε αγωγή για ακύρωση της διαθήκης
