Ανέβαλαν την προγραμματισμένη πορεία οι φίλοι του Άλκη για να τιμήσουν τη μνήμη του, σύμφωνα με ανακοίνωσή τους. Σύμφωνα με ό, τι αναφέρεται, οι φίλοι του 19χρονου φοβούνται ότι μπορεί να υπήρχαν επεισόδια ανάμεσα σε οπαδούς αντίπαλων ομάδων.
Ολόκληρη η ανακοίνωση
«Η προγραμματισμένη πορεία για 19/2 με αφορμή τον άδικο θάνατο του Άλκη θα αναβληθεί μέχρι νεωτέρας λόγω ύπαρξης ενδοιασμών για διενέξεις και συγκρούσεις μεταξύ οπαδών διαφορετικών ομάδων γεγονός που θα αμαύρωνε τη μνήμη του Άλκη και θα ερχόταν σε σύγκρουση με τον σκοπό της πορείας.
Το κλίμα εντός της πόλης είναι ιδιαίτερα φορτισμένο και η συγκεκριμένη πορεία μπορεί να δημιουργήσει ερεθίσματα που θα αφυπνίσουν πάλι αυτά τα ορμέμφυτα και μη ανθρώπινα αισθήματα που αποτελούν λυδία λίθο του μίσους και του διχασμού. Άλκη ζεις.
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας