Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το Samsung Galaxy S21 FE 6GB / 128 GB θα σου χαρίσει τα πιο εντυπωσιακά πορτραίτα

Το Samsung Galaxy S21 FE 6GB / 128 GB θα σου χαρίσει τα πιο εντυπωσιακά πορτραίτα

Δοκιμάσαμε το high-end smartphone της Samsung και το συστήνουμε ανεπιφύλακτα

Όπως για τους περισσότερους, έτσι και για εμάς, η λέξη «Galaxy» συνοδευόμενη από το αρχικό «S» είναι αρκετή για να μας πείσει ότι το smartphone που κρατάμε στα χέρια μας αξίζει τη δοκιμή. Και η Samsung έδωσε ξανά τον καλύτερό της εαυτό στην περίπτωση του Samsung Galaxy S21 FE 6GB / 128 GB που δοκιμάσαμε αυτή την εβδομάδα, ενός μοντέλου που συνδυάζει την υψηλή λειτουργικότητα με την εντυπωσιακή trademark εμφάνιση Samsung.

Hi-tech αξεσουάρ

Σίγουρα δεν είναι η βασικότερη ανάγκη που θα έρθει να καλύψει το καινούργιο σου smartphone, όμως είναι αδύνατον να μην συζητήσουμε για την πρώτη εντύπωση που μας άφησε το κομψό design του νέου μοντέλου της Samsung. Όμορφες γραμμές, καλή ποιότητα κατασκευής και τέσσερα χρώματα (Olive, Graphite, White και Lavender), κάνουν το Samsung Galaxy S21 FE κάτι περισσότερο από ελκυστικό. Από την πλευρά μας, ψηφίζουμε τις αποχρώσεις Olive και Lavender, που κάνουν τη συσκευή να ξεχωρίζει.

Εικόνα που συναρπάζει

Κανείς δεν ξαφνιάζεται πια ακούγοντας ότι ένα μοντέλο της Samsung καταφέρνει να κλέψει την παράσταση με την καθηλωτική οθόνη του. Μεγάλη, ευκρινής και με υποστήριξη HDR10+, η Dynamic AMOLED 2X Οθόνη κρατά υπό έλεγχο το μπλε φως αξιοποιώντας την Τεχνητή Νοημοσύνη μέσα από τη λειτουργία «Ασπίδα Άνεσης Ματιών», ενώ αντιστοίχως ρυθμίζει και τα χρώματα, ώστε το scrolling να παραμένει ξεκούραστο. Αν μας ρωτάς, είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι τα παραπάνω θα σου φανούν χρήσιμα, αφού ο ρυθμός ανανέωσης 120Hz (και 240Hz στην αφή, στο game mode) δεν θα σε αφήσουν να πάρεις τα μάτια σου από τα γραφικά – και θα σε βοηθήσουν να τερματίσεις εκείνη τη δύσκολη πίστα. Σημαντικό plus και το γεγονός ότι μπορείς να ορίσεις εσύ τον ρυθμό ανανέωσης που εξυπηρετεί καλύτερα τις ανάγκες σου, εξοικονομώντας παράλληλα μπαταρία.

Σε περίπτωση που στο παρελθόν έχεις «βασανίσει» τα smartphone σου με πτώσεις και λοιπά ατυχήματα, θα χαρείς να μάθεις ότι το Samsung Galaxy S21 FE διαθέτει Gorilla Glass Victus, με μεγαλύτερη αντιχαρακτικότητα και ανθεκτικότητα σε απρόσμενες ρίψεις – ενώ παράλληλα παραμένει ασφαλές από το νερό και τη σκόνη, έχοντας να επιδείξει ανθεκτικότητα IP68.

Στιβαρό hardware

Αν χρειαζόταν να κάνουμε ένα top 5 με τα αγαπημένα μας χαρακτηριστικά του, σίγουρα δεν θα αφήναμε εκτός του κορυφαίο επεξεργαστή του 2021, Snapdragon 888 SoC. Σε συνδυασμό με τα 6GB RAM, εξασφαλίζει ότι θα αφήσουμε τα «κολλήματα» στο παρελθόν, είτε μιλάμε για το άνοιγμα και τη χρήση εφαρμογών, είτε για την εναλλαγή μεταξύ τους, είτε – φυσικά – για το gaming. Παράλληλα, επιτρέπει στην κάμερα να δείξει τον καλύτερό της εαυτό και είναι σίγουρο ότι θα διευκολύνει τους multitaskers που ζουν ανάμεσά μας.

Υψηλές αντοχές

Παρά το γεγονός ότι είναι εξαιρετικά ελαφρύ για το μέγεθός του, το Samsung Galaxy S21 FE είναι εξοπλισμένο με μπαταρία 4500mAh. Έτσι, υπό φυσιολογικές συνθήκες χρήσης, σου επιτρέπει να αφήνεις τον φορτιστή σου στο σπίτι σε όλη τη διάρκεια της ημέρας, χωρίς να ανησυχείς για τις αντοχές του. Ταυτόχρονα, υποστηρίζει υπερταχεία ενσύρματη φόρτιση 25W, ασύρματη φόρτιση στα 15W, αλλά και Wireless Power Share, σε περίπτωση που αυτό ή κάποια άλλη συσκευή σου χρειαστεί «μετάγγιση».

Πορτραίτα που κόβουν την ανάσα

Φτάσαμε και στο χαρακτηριστικό που, ας το παραδεχτούμε, αποτελεί κεντρικό κριτήριο για τους περισσότερους από εμάς, όταν επιλέγουμε το καινούργιο μας smartphone. Το Samsung Galaxy S21 FE, συνδυάζοντας επαγγελματική κάμερα με έναν κορυφαίο επεξεργαστή, καταφέρνει να σου χαρίσει εικόνες που ξεπερνούν τις ινσταγκραμικές προσδοκίες, αλλά και ευκρινή, σταθερά βίντεο.

Από την πλευρά μας, πραγματικά χαρήκαμε να τραβάμε πορτραίτα. Προσφέροντας 30x Zoom και 3x Οπτικό Zoom – που «κλειδώνει» και προσφέρει καθαρή εικόνα χωρίς να χρειαστεί να πλησιάσεις – και AI που εστιάζει σε πρόσωπα, κάνοντας τα πάντα ευκολότερα, δίνει επαγγελματικού επιπέδου εικόνες ακόμη και σε… αντίξοες συνθήκες.

Το ταλέντο σου στη φωτογραφία δεν χρειάζεται να παροπλίζεται το βράδυ. Η ποιότητα νυχτερινών λήψεων, ίδια με εκείνη της σειράς S21, στηρίζεται στον ίδιο κύριο φακό 12MP και τον ισχυρό επεξεργαστή 5nm, συνδυάζοντας έως και 14 καρέ λήψης ώστε να σου δώσει φωτεινά αποτελέσματα, χωρίς «θόρυβο». Η λειτουργία, παρεμπιπτόντως, είναι διαθέσιμη και στους τρεις φακούς.

Τέλος, αν για εσένα καλή φωτογραφία είναι μόνο η αυθόρμητη φωτογραφία, θα ενθουσιαστείς με το γεγονός ότι μπορείς να έχεις ακόμη και 14 διαφορετικά στιγμιότυπα με το πάτημα ενός κουμπιού, για να βρεις την ιδανική αποτύπωση μιας στιγμής που δεν θέλεις να ξεχάσεις.

Ένα χρήσιμο tip

Σε περίπτωση που τα παραπάνω σου ακούγονται ενδιαφέροντα, να συμπληρώσουμε και κάτι ακόμη. Αν επιλέξεις να αποκτήσεις το Samsung Galaxy S21 FE μέσα από το επίσημο e-shop της Samsung, θα έχεις πρόσβαση και σε μια σειρά από επιπλέον προνόμια.

Πρώτα από όλα, μπορείς να αποκτήσεις το νέο σου smartphone μόλις με 21,64€/μήνα για 36 άτοκες δόσεις – αλλά και να έχεις 1% €πιστροφή στις αγορές με κάρτες Eurobank που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα. Κατά την (άμεση) παράδοση του κινητού σου, θα παραλάβεις ως δώρο τα Galaxy Buds2, για να απολαμβάνεις τη μουσική όπου και αν είσαι. Και θα μπορέσεις να λύσεις τις τυχόν απορίες που σου αφήσαμε αναπάντητες μέσα από τη live εξυπηρέτηση από την ομάδα των e Promoter του ηλεκτρονικού καταστήματος.

Ακόμη, σου δίνεται η δυνατότητα να «ανταλλάξεις» την παλιά σου συσκευή, αποκτώντας ακόμη φθηνότερα το νέο σου Samsung, ακολουθώντας λίγα και απλά βήματα. Το e-shop θα έρθει να παραλάβει το παροπλισμένο μοντέλο, γλιτώνοντάς σε ακόμη και από τον κόπο της μεταφοράς του στο κατάστημα, και θα σου βεβαιώσει την έκπτωση μετά τον απαραίτητο έλεγχο για την επιβεβαίωση της αρχικής εκτιμώμενης αξίας του.

Τέλος, έχεις τη δυνατότητα να επεκτείνεις την εγγύηση της συσκευής σου ακόμη και στα πέντε έτη, μέσω της Υπηρεσίας Samsung Protect. Έτσι, σε περίπτωση που προκύψει κάτι απρόοπτο, θα αντιμετωπιστεί γρήγορα, με ασφάλεια, αλλά και με την εγγύηση επισκευής από τη Samsung και την Allianz.

Ανακάλυψε τις δυνατότητες του Samsung Galaxy S21 FE 6GB / 128GB εδώ.

Sports in

Ολυμπιακός – Φερεντσβάρος 10-8: Φουλάρουν για το Final 4 οι Ερυθρόλευκοι

Ο Ολυμπιακός νίκησε τη Φερεντσβάρος με 10-8, την υποχρέωσε στην πρώτη φετινή της ήττα σε όλες τις διοργανώσεις και έπιασε κορυφή μαζί με τους Ούγγρους.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024