
Περιστέρι: Πυροβολισμοί έξω από κλαμπ στο Μπουρνάζι – Ενας τραυματίας στο νοσοκομείο
Δύο παρέες λογομάχησαν και ήρθαν στα χέρια.
Στο νοσοκομείο με τραύμα από όπλο στο πόδι κατέληξε ένας 30χρονος μετά από συμπλοκή ανάμεσα σε δύο παρέες, χθες τα ξημερώματα έξω από κλαμπ στο Μπουρνάζι.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ τα μέλη τους λογομάχησαν και εν τέλει έξω από πολύ γνωστό κλαμπ ήρθαν στα χέρια. Ένας έβγαλε όπλο με το οποίο και πυροβόλησε στο πόδι έναν Αλβανό άντρα 30 ετών.
Αμέσως η παρέα του τραυματία ξεκίνησε με Ι.Χ να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο και κατά την πορεία τους προς τα εκεί συναντήθηκαν με αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ στη Λ. Αλεξάνδρας. Εκεί τους ανέφεραν ότι βιάζονται να φτάσουν στο νοσοκομείο. Οι γιατροί που περιέθαλψαν το τραυματία διαπίστωσαν τον πυροβολισμό και ενημέρωσαν τους αστυνομικούς που τον συνοδεύσαν ως εκεί. Αμέσως ξεκίνησε έρευνα για τους δράστες και το τι ακριβώς έγινε.
- Απόπειρα διάρρηξης στο σπίτι του Γιαμάλ στην Βαρκελώνη
- Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι δύο συλληφθέντες για τη φονική έκρηξη στον Ασπρόπυργο
- 52ο Φεστιβάλ ΚΝΕ – Οδηγητή: Στρατηγέ ο άνθρωπος έχει ένα ελάττωμα… ξέρει να σκέφτεται!
- Εφάπαξ: Έρχονται αλλαγές, επί τα βελτίω, στον τρόπο υπολογισμού
- Κικίλιας: «44 νέα οχήματα για το Λιμενικό – Η ενίσχυση του Λ.Σ. και η ασφάλεια του πολίτη είναι στον πυρήνα της πολιτικής μας»
- Επιστρέφει στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ ο Παύλος Πολάκης



