Σε προσαγωγές ατόμων για τα επεισόδια που σημειώθηκαν χθες Δευτέρα στην περιοχή της Βάστριας στη Λέσβο προχώρησε η αστυνομία.
Χθες μετά τη διαμαρτυρία του εργατικού κέντρου κατά της δημιουργίας κέντρου υποδοχής προσφύγων, μερίδα διαδηλωτών έκαψε οχήματα της εργολήπτριας εταιρείας.
Μερίδα διαδηλωτών έσπασε το φράγμα από την αστυνομία και προκάλεσε εκτεταμένες φθορές σε πολλά μηχανήματα έργου, καθώς και σε γεννήτρια αλλά και στις χημικές τουαλέτες των εργατών.
Μέχρι τώρα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, έχουν προσαχθεί πέντε άτομα, ενώ οι προσαγωγές αναμένεται να μετατραπούν σε συλλήψεις.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.