Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πατέρας ανακάλυψε μετά από 30 χρόνια ότι η κόρη του δεν είναι παιδί του - Κλινική χρησιμοποιήσει το σπέρμα αγνώστου

Πατέρας ανακάλυψε μετά από 30 χρόνια ότι η κόρη του δεν είναι παιδί του – Κλινική χρησιμοποιήσει το σπέρμα αγνώστου

Ένα ζευγάρι που υπεβλήθη σε εξωσωματική γονιμοποίηση πριν από 30 χρόνια και κατάφερε να φέρει στον κόσμο την κορούλα του ανακάλυψε έπειτα από τρεις δεκαετίες ότι η κλινική είχε χρησιμοποιήσει το σπέρμα ενός αγνώστου.

Τριάντα χρονιά πέρασαν για να ανακαλύψει ένας πατέρας ότι η κόρη του δεν είναι βιολογική κόρη του εξαιτίας ενός λάθους στην κλινική γονιμότητας.

Το 1991 , ο Τζον και η Τζίνι πήγαν στο νοσοκομείο της πόλης Άκρον του Κλίβελαντ, ελπίζοντας να καταφέρουν να αποκτήσουν ένα μωρό, με την βοήθεια της τεχνητής γονιμοποίησης κατά την οποία το σπέρμα τοποθετείται απευθείας στη μήτρα της γυναίκας. Το ζευγάρι τελικά κατάφερε να συλλάβει.

Και έτσι το 1992, καλωσόρισαν στον κόσμο την κορούλα τους, τη Τζέσικα.

Όμως, πέρασαν 30 ολόκληρα χρόνια μέχρι ο Τζον να μάθει ότι η Τζέσικα δεν ήταν βιολογικό του παιδί όπως τόσα χρόνια νόμιζε, με την οικογένεια τώρα να ισχυρίζεται ότι η κλινική γονιμότητας χρησιμοποίησε το σπέρμα ενός άγνωστου δότη.

Πλέον, η οικογένεια μηνύει τον γιατρό που τότε εργαζόταν ως επικεφαλής της κλινικής, αλλά και το νοσοκομείο για κακοπραξία, απάτη και αμέλεια.

«Τα θέλω μας δεν μπορούσαν να είναι πιο ξεκάθαρα. Θέλαμε ένα παιδί που να συγγενεύει γενετικά μαζί μας. Και τους δυο μας» λέει η Τζίνι, μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή «Good Morning America».

«Τα κορίτσια στην οικογένεια μας ήταν πολύ σπάνια κι έτσι ήμασταν πολύ ενθουσιασμένοι. Φώναξα από ενθουσιασμό τόσο πολύ που σχεδόν τρόμαξα τους γιατρούς μέχρι θανάτου όταν γεννήθηκε η κόρη μου» λέει, χαρακτηριστικά, η μητέρα.

Η οικογένεια κατάλαβε ότι κάτι πάει στραβά το 2020, όταν η Τζίνι πήρε δώρο στον άντρα και την κόρη της από ένα τεστ DNA για τα Χριστούγεννα. Ο Τζον είναι ιταλικής καταγωγής και η οικογένεια ήλπιζε ότι με τα τεστ θα μπορούσαν να εντοπίσουν μακρινά μέλη της οικογένειας στην Ιταλία, να επικοινωνήσουν μαζί τους και να τους δουν από κοντά όταν η κόρη τους πήγαινε ταξίδι στην Ευρώπη.

Όμως, σύμφωνα με την αγωγή που κατέθεσαν, το τεστ DNA έδειξε ότι η Τζέσικα έχει σχέση με τη μητέρα της, αλλά καμία γονιδιακή ταύτιση με τον πατέρα της. Βέβαια, παρά το σοκ, όπως λέει η Τζίνι, τίποτα δεν άλλαξε.

«Ο Τζον είναι ο άντρας μου. Η Τζέσικα είναι η κόρη μας. Κι αυτό δεν μπορεί να το αλλάξει κανένα τεστ DNA». «Ελπίζουμε ότι δημοσιοποιώντας αυτό που μας συνέβη θα μπορέσουμε να βοηθήσουμε κι άλλους να μάθουν κάτι ανάλογο και να το εμποδίσουμε να ξανασυμβεί» καταλήγει.

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024