
ΑΕΚ: «Βουνό» τα προβλήματα για Γιαννίκη
Πολλά τα προβλήματα για τον Αργύρη Γιαννίκη ενόψει της ρεβάνς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ.
Μια μέρα μετά την εύκολη νίκη επί του Απόλλωνα, η ΑΕΚ ξεκίνησε τη μίνι προετοιμασία της για τη ρεβάνς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ.
Τα προβλήματα παραμένουν για τον Αργύρη Γιαννίκη, με τον Έλληνα κόουτς να πονοκεφαλιάζει ενόψει του… τελικού με τους «ασπρόμαυρους».
Τόσο ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς με τον ερεθισμό στο γόνατο μετά την αρθροσκόπηση, όσο και ο Όγκνιεν Βράνιες που από το Σάββατο ταλαιπωρείται από ενόχληση στον προσαγωγό, ακολούθησαν και σήμερα ατομικό πρόγραμμα. Ετσι, δυσκολεύει αρκετά η συμμετοχή τους στο ματς της Τετάρτης (9/2).
Εκτός μάχης ειναι ο Πέτρος Μάνταλος που έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού, ενώ στη διάθεση του Γιαννίκη δε θα βρίσκεται ούτε ο τιμωρημένος Μιλάντ Μοχαμαντί.
Από εκεί και πέρα, όσοι αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης. Οι Ζίγκα Λάτσι και Κώστας Γαλανόπουλος συνέχισαν τα ειδικά προγράμματα που ακολουθούν, ενώ οι υπόλοιποι παίκτες της ΑΕΚ προπονήθηκαν κανονικά.
- Βενεζουέλα και Κολομβία ανακοινώνουν στρατιωτική συνεργασία ενάντια στις «μαφίες»
- Η G7 ανησυχεί για τη σημαντική ενίσχυση των πυρηνικών οπλοστασίων της Κίνας και της Ρωσίας
- Η Google θα επενδύσει 40 δισ. δολάρια στην εταιρεία Τεχνητής Νοημοσύνης Anthropic
- Λευκός Οίκος: Χωρίς τον όρο «γενοκτονία» η ανακοίνωση για την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Αρμενίων
- Γάζα: Νέες σφαγές, ακόμα και παιδιών, από τις ισραηλινές δυνάμεις – Σκότωσαν μητέρα με 2 παιδιά της
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Κωδικός 10%

