Υπόθεση βιασμού: Στην ανακρίτρια ο τεχνικός σύμβουλος της 24χρονης – Θα προσκομίσει έκθεση
Τεχνική έκθεση για την ιατροδικαστική διαδικασία θα προσκομίσει ο τεχνικός σύμβουλος της 24χρονης για την υπόθεση βιασμού
Μία εβδομάδα μετά την κατάθεση των αποτελεσμάτων των τοξικολογικών εξετάσεων για την υπόθεση βιασμού που κατήγγειλε η 24χρονη Γεωργία, ο τεχνικός σύμβουλος της νεαρής κοπέλας θα προσέλθει στην ανακρίτρια προκειμένου να προσκομίσει τεχνική έκθεση για την ιατροδικαστική διαδικασία που ακολουθήθηκε στα δείγματα.
Η Γεωργία επιμένει ότι τα αποτελέσματα των τοξικολογικών δεν είναι ακριβή, με τον τεχνικό σύμβουλο, κ. Δημήτρη Γαλαντέρη να αναφέρει ότι η λήψη δειγμάτων στα ούρα έγινε 18 ώρες μετά το περιστατικό, κάτι που αυτομάτως, όπως τονίζει, εγείρει εύλογα ερωτήματα για την κωλυσιεργία των αρχών ως προς την αντιμετώπιση ενός τόσο σοβαρού περιστατικού.
Εντός της εβδομάδας η έκθεση του τεχνικού συμβούλου
Σε νέες του δηλώσεις στο ThessToday.gr ο κος Γαλεντέρης επισημαίνει ότι έχει δει τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, όμως θέλει να συντάξει προσωπικά τεχνική έκθεση, η οποία θα απαντά με λεπτομέρεια σε ιατροδικαστικά ζητήματα: πότε έγιναν οι δειγματοληψίες και ποια δείγματα ελήφθησαν, με τον ίδιο να σημειώνει πως «υπάρχουν κενά στο DNA. Δεν έχουμε δειγματοληψία από τη σουίτα από το DNA του χώρου».
«Μετά την τεχνική έκθεση στο τέλος θα διατυπωθούν προτάσεις σχετικά με το πώς θα προχωρήσει η ιατροδικαστική υπόθεση για να ληφθούν πιο σωστά συμπεράσματα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο τεχνικός σύμβουλος, υπογραμμίζοντας ότι η σύνταξη του δικού του φακέλου θα κατατεθεί στην ανακρίτρια εντός αυτής της εβδομάδας.
«Μετά θα αναμένουμε την απάντησή της και θα δούμε αν θα προχωρήσουμε στο αίτημα για επανέλεγχο των εξετάσεων», πρόσθεσε.
Υπενθυμίζεται ότι η 24χρονη υποστηρίζει πως τα δείγματα για τις τοξικολογικές λήφθηκαν αργά το απόγευμα αλλά και ότι έψαξε μόνη της ουροσυλλέκτες, ενώ η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι της χορήγησαν οι αστυνομικοί στο Τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου δύο σφραγισμένους ουροσυλλέκτες. Ωστόσο, υπάρχει η απόδειξη του φαρμακείου που δείχνει ότι την 1η Ιανουαρίου, η 24χρονη όντως αγόρασε δύο ουροσυλλέκτες.
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Ανάβει πράσινο φως για τις αντιδημαρχίες
- Ερντογάν: Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις σε KAAN και F-35 μετά τη συνάντηση με τον Τραμπ
- Η αναζωπύρωση της έντασης ανάμεσα σε ΗΠΑ και Ιράν βάζει «φωτιά» στο πετρέλαιο και στα επιτόκια
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.07.2026]
- Γιορτή σήμερα 10 Ιουλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Πυρά της ΕΛΑΣ στην κυβέρνηση για τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς – «Για μια ακόμα μια φορά αποκλίνουμε από την Ευρώπη»
- Το Μεξικό θα υποβάλει μηνυτήριες αναφορές στις ΗΠΑ για θανάτους πολιτών του που σκοτώθηκαν από την ICE
- Τεράστια χαμένη ευκαιρία για τη Γαλλία: Ο Μπόνο απέκρουσε πέναλτι του Εμπαπέ (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-315x220.jpg)














































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442