Επεισόδια και κινητοποιήσεις στη Βάστρια για τη νέα δομή – Στο ΣτΕο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου
Μερίδα διαδηλωτών έσπασε το φράγμα από την αστυνομία και προκάλεσε εκτεταμένες φθορές σε πολλά μηχανήματα έργου, καθώς και σε γεννήτρια αλλά και στις χημικές τουαλέτες των εργατών.
Πλήθος πολιτών ανταποκρίθηκε στα καλέσματα για μαζική διαδήλωση διαμαρτυρίας στην περιοχή Βάστρια
Χωρίς αντίσταση από τη μικρή αστυνομική δύναμη εκατοντάδες πολίτες μπήκαν μέσα στον περίκλειστο χώρο όπου τα μηχανήματα πραγματοποιούν εργασίες για την ανέγερση της νέας δομής.
Οι πολίτες μάλιστα έφτασαν μια ανάσα από τα μηχανήματα έργου όπου η αστυνομική δύναμη τα είχε περικυκλώσει αποτρέποντας την όποια επαφή μαζί τους.
Τελικά μερίδα διαδηλωτών έσπασε το φράγμα από την αστυνομία και προκάλεσε εκτεταμένες φθορές σε πολλά μηχανήματα έργου, καθώς και σε γεννήτρια αλλά και στις χημικές τουαλέτες των εργατών.
Στην περιοχή δεν βρέθηκε κάποιος υπεύθυνος από την εταιρεία ούτε εργαζόμενοι.
Στο ΣτΕ και ασφαλιστικά μέτρα ο Μουτζούρης
Στο Συμβούλιο της Επικρατείας θα προσφύγει ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κώστας Μουτζούρης για να μην δημιουργηθεί η νέα δομή στη Βάστρια όπως γνωστοποίησε σήμερα σε συνέντευξη Τύπου. Παράλληλα, ο ίδιος ενημέρωσε ότι θα καταθέσει και ασφαλιστικά μέτρα για να μην ξεκινήσουν οι εργασίες πριν την απόφαση.
Ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου αύριο θα στείλει πρόσκληση σε φορείς της Λέσβου για την πραγματοποίηση σύσκεψης όσον αφορά τη γενική κινητοποίηση που σχεδιάζεται να γίνει.
Η συζήτηση θα διεξαχθεί την Πέμπτη.
- Ανδρουλάκης: Αποκαλύφθηκε ότι το Predator ήταν το όπλο του παρακράτους, που έστησε ο Πρωθυπουργός και το Μαξίμου – Ο Μητσοτάκης οφείλει να απαντήσει τώρα
- Το ρεκόρ που ισοφάρισε ο Παναθηναϊκός με τη νίκη επί της Μπέτις
- Καρδίτσα: Διακόπηκαν τα σχολικά δρομολόγια του ΚΤΕΛ λόγω συσσωρευμένων χρεών της Περιφέρειας
- Θεσσαλονίκη: Μήνυση για προσβολή μνήμης νεκρού από την οικογένεια της καθηγήτριας μετά την επιστολή γονέων
- Δημοψήφισμα στο Καζακστάν για την ψήφιση νέου Συντάγματος
- Σακελλαρίδης (Νέα Αριστερά): Αποδείχθηκε ότι ο Κ. Μητσοτάκης και το πρωθυπουργικό του γραφείο είναι οι ηθικοί αυτουργοί των υποκλοπών
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (13/3): Δράση με Ευρωλίγκα και Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός στο βόλεϊ
- Έριξε το σύνθημα ο Τσίπρας: Στο +3 το κόμμα – Mε νέα χρώματα το Ινστιτούτου
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 13.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/greg-rakozy-eorb_1PkoB8-unsplash-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442