
Ο Κουτσοσπύρος χαστούκισε τον Περέα και αποβλήθηκε (vid)
Επεισόδιο μετά το φινάλε της αναμέτρησης του Παναιτωλικού με τον ΠΑΣ Γιάννινα και αποβολή του γενικού αρχηγού των γηπεδούχων, Χρήστου Κουτσοσπύρου. ο οποίος χαστούκισε τον Περέα.
Ο ΠΑΣ Γιάννινα πήρε σπουδαία νίκη με 2-1 κόντρα στον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο για την 22η αγωνιστική της Super League, σε μία αναμέτρηση που είχε και… τρίτο ημίχρονο.
Συγκεκριμένα, μετά τη λήξη του ματς υπήρξε ένα φραστικό επεισόδιο ανάμεσα στον Χουάν Χοσέ Περέα και τον γενικό αρχηγό των γηπεδούχων, Χρήστο Κουτσοσπύρο.
Ο δεύτερος μάλιστα έριξε χαστούκι τον επιθετικό του ΠΑΣ ο οποίος έπεσε κάτω και ο διαιτητής της αναμέτρησης που είδε το συμβάν έβγαλε κόκκινη κάρτα τον Κουτσοσπύρο.
Δείτε το βίντεο:
- Το ντούο που δεν ξέραμε ότι θέλουμε: Η Charli XCX «σκηνοθετεί» τον Vincent Cassel
- Άρης: «Χάλασε λόγω… δικηγόρου η μεταγραφή του Γιούρισιτς
- Συναγερμός στην Ιρλανδία: «Εξαιρετικά εξελιγμένη» βόμβα έπεσε στα χέρια των αρχών – Δύο συλλήψεις
- Συνελήφθη 27χρονος για φωτιά που προκάλεσε από εγκατάσταση ρευματοκλοπής στο Κορωπί
- Πεπτίδια: Φάρμακα που δεν έχουν δοκιμαστεί στον άνθρωπο μπορεί να κυκλοφορήσουν ελεύθερα στις ΗΠΑ
- Ομπράντοβιτς: «Θέλω ο κόσμος του Παναθηναϊκού να είναι χαρούμενος με τον τρόπο που αγωνιζόμαστε» (vid)


