
Εκπληξη από τον Μάντζιο στην 11άδα του Αρη!
Ο Ασλανίδης θα είναι ο αντικαταστάτης του τιμωρημένου Φαμπιάνο στο σημερινό παιχνίδι του Αρη με τον Βόλο.
Ο Ασλανίδης θα είναι ο παρτενέρ του Μπράμπετς στο κέντρο της άμυνας στην σημερινή (19.30) αναμέτρηση με τον Βόλο. Ο Μάντζιος επέλεξε τον νεαρό αμυντικό για να αντικαταστήσει τον τιμωρημένο Φαμπιάνο.
Ο Έλληνας τεχνικός παρατάσσει την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1 και τερματοφύλακα τον Σιαμπάνη. Ο Σούντγκρεν στο δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, o Γκάνεα στο αριστερό, ενώ Μπράμπετς και Ασλανίδης είναι το κεντρικό δίδυμο.
Οι Σάσα και Ματίγια θα αγωνιστούν στα αμυντικά χαφ, ο Γκαρσία δεξιά στη μεσαία γραμμή, ο Μανσίνι αριστερά και ο Εντιαγέ πίσω από τον Καμαρά που ξεκινάει στην κορυφή της επίθεσης.
Στον πάγκο για τον Άρη βρίσκονται οι: Κουέστα, Ιτούρμπε, Γκάμα, Μπερτόλιο, Λόπεθ, Σάκιτς, Ντουκουρέ, Δεληζήσης, Μάνος.
- Βενεζουέλα και Κολομβία ανακοινώνουν στρατιωτική συνεργασία ενάντια στις «μαφίες»
- Η G7 ανησυχεί για τη σημαντική ενίσχυση των πυρηνικών οπλοστασίων της Κίνας και της Ρωσίας
- Η Google θα επενδύσει 40 δισ. δολάρια στην εταιρεία Τεχνητής Νοημοσύνης Anthropic
- Λευκός Οίκος: Χωρίς τον όρο «γενοκτονία» η ανακοίνωση για την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Αρμενίων
- Γάζα: Νέες σφαγές, ακόμα και παιδιών, από τις ισραηλινές δυνάμεις – Σκότωσαν μητέρα με 2 παιδιά της
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Κωδικός 10%

