
Ο Χρήστος Παπαδόπουλος με μια τεράστια επιτυχία του Άκη Πάνου βάζει «φωτιά» στη σκηνή
Οι κομπανίες έπαιζαν με πολύ σωστό τρόπο επιτυχίες που αγαπούσε πολύ ο κόσμος και γέμιζαν τα μαγαζιά που εμφανίζονταν.
Τα Παιδιά από την Πάτρα όπως και τα πολλά γκρουπ που ξεπήδησαν εκείνη την εποχή βασίστηκαν στα καλά λαϊκά τραγούδια της δεκαετίας του ’80 αλλά και των προηγούμενων.
Οι κομπανίες έπαιζαν με πολύ σωστό τρόπο επιτυχίες που αγαπούσε πολύ ο κόσμος και γέμιζαν τα μαγαζιά που εμφανίζονταν.
Το κομμάτι «Είδα τα μάτια σου κλαμένα» του αξέχαστου Άκη Πάνου ήταν από αυτά που δεν έλειπαν από κανένα πρόγραμμα και φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν και από την αποψινή βραδιά.
Σε πρώτη εκτέλεση του Μιχάλη Μενιδιάτη, από το 1984 μέχρι σήμερα το κομμάτι σπάει ταμεία σε κάθε εκτέλεση και το κόσμος το τραγουδάει με μανία με κάθε ευκαιρία.
- Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς την Πέμπτη σε Κρήτη και νησιά της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου
- Όλα μηδέν στο φιλικό της ΑΕΚ με τη Φίτεσε
- Κως: Ανήλικη ανασύρθηκε νεκρή έπειτα από ανατροπή τζετ σκι στο Μπόντρουμ της Τουρκίας – Αγνοούνται άλλα δύο άτομα
- Ισραήλ – Ελλάδα 66-79: Η Εθνική Νέων Ανδρών πέτυχε μεγάλη νίκη και προκρίθηκε στους «8» του Eurobasket U20
- Κάρμεν Ηλέκτρα: Εncore σαγήνης στο Playboy 30 χρόνια μετά – Ο Prince, η προδοσία, και οι συμβουλές σχέσεων
- Ραπίντ Βιέννης – Παναθηναϊκός 4-1: Κακή εικόνα για τους «πράσινους» στην πρόβα τζενεράλε (vid)


