Έφοδοι ΕΛ.ΑΣ σε συνδέσμους: Στον εισαγγελέα οι συλληφθέντες
Εντοπίστηκαν σιδερογροθιές, λοστοί, μαχαίρια, στειλιάρια, ψαλίδια, κράνη και διάφορα αντικείμενα που προκαλούν σωματική βλάβη.
Στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης οδηγήθηκαν το πρωί της Παρασκευής οι δύο συλληφθέντες από τις εφόδους που πραγματοποίησε η αστυνομία την Πέμπτη σε συνδέσμους των μεγάλων ομάδων της πόλης, με φόντο τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη.
Κατά τις εφόδους συνελήφθησαν οι δύο υπεύθυνοι συνδέσμων ομάδων, ηλικίας 43 και 36 ετών ενώ συνολικά πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε 13 οργανωμένους συνδέσμους, αναφέρει το Thesstoday.gr.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, κατά τη διάρκεια των ερευνών στους συνδέσμους εντοπίστηκαν σιδερογροθιές, λοστοί, μαχαίρια, στειλιάρια, ψαλίδια, κράνη και διάφορα αντικείμενα που προκαλούν σωματική βλάβη.
Σημειώνεται πως συνάντηση με τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Παναγιώτη Παναγιωτόπουλο, έχουν σήμερα το μεσημέρι οι τρεις εκπρόσωποι των ομάδων της Θεσσαλονίκης, με αφορμή την έξαρση των φαινομένων βίας.
- Ιράν: Η Lufthansa αναστέλλει τις πτήσεις προς και από την Τεχεράνη μέχρι και τις 29 Μαρτίου
- Τουλάχιστον 1.500 μέλη του Ισλαμικού Κράτους δραπέτευσαν από φυλακές της Συρίας
- Τρίπολη – Νεστάνη: Νεκρός εντοπίστηκε ηλικιωμένος κατά την κατάσβεση πυρκαγιάς σε κατοικία
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Τρεις ανατροπές υπέρ των παιδιών
- Η Μολδαβία αποχώρησε από την ευρασιατική ομάδα ΚΑΚ της οποία ηγείται η Ρωσία
- Η Premier League αποθέωσε τον Κωστούλα για το καταπληκτικό γκολ (vid)
- Κίνα: Η κίνηση που επαναπροσδιορίζει τον τρόπο που θα διεξάγονται οι μελλοντικές συγκρούσεις
- «Η επιθετικότητα απέναντι στη Γροιλανδία είναι ζήτημα της ΕΕ και όχι μόνο της Δανίας»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 20.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/danie-franco-wEuWV0Vz9uw-unsplash-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442