Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Βαγγέλης Περρής: Μια φορά μόνο συγκρουστήκαμε με το Θέμο για καλεσμένη, ήταν η...»

Βαγγέλης Περρής: Μια φορά μόνο συγκρουστήκαμε με το Θέμο για καλεσμένη, ήταν η…»

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο Βαγγέλης Περρής στον Θέμο Αναστασιάδη.

O Βαγγέλης Περρής μίλησε στην Αννίτα Πάνια για τη σχέση του με τον Θέμο Αναστασιάδη.

Ο δημοσιογράφος -μεταξύ άλλων- αναφέρθηκε στην αγαπημένη το Σύρο από την οποία κατάγεται, τις σπουδές του στην Ιταλία και το μικρόβιο που τον οδήγησε να ασχοληθεί με τον κόσμο των μίντια.

«Μου άρεσε και το παρατηρούσα το μέσον, πιο μέσα από όσο μου επέτρεπε η ηλικία μου. Μου άρεσε ο Μαστοράκης, ήθελα να τον γνωρίσω. Ακόμα κι όταν πήγα στην Ιταλία να σπουδάσω αρχιτεκτονική. Επαγγελματικά έγινε κατά τύχη, έγινε το πρώτο εορταστικό στο Mega στη Σύρο και ήθελαν βοήθεια. Έτσι ξεκίνησα, εμένα η βασική μου δουλειά ήταν να γράφω».

Οι συνεργασίες του πολλές και ηχηρές με σημαντικές προσωπικότητες του χώρου, όπως τη Ρούλα Κορομηλά και τον Θέμο Αναστασιάδη.

«Μόνο με καλούς ανθρώπους συνεργάστηκα. Με τη Ρούλα η ζωή ήταν αλλιώτικη, αισιόδοξη, τη φώναζα “Ρουλάκι”, μόνο όταν της θύμωνα την έλεγα Ρούλα. Είναι εκεπληκτική παρουσιάστρια. Είχαμε σκαμπανεβάσματα με τη σχέση μας, πολλές φορές υπήρχε σύγκρουση, αλλά μπορεί να είναι ηφαίστειο και μετά γινόταν λίμνη. Μας ενέπνεε και μας έδινε το ερέθισμα για το επόμενο. Μου λείπει η Ρούλα από την τηλεόραση αλλά πρέπει να γυρίσει όπως της πρέπει.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο Βαγγέλης Περρής στον Θέμο Αναστασιάδη.

«Ο τελευταίος άνθρωπος που θαύμαζα, που ένιωθα ότι εκρήγνυνται οι ιδέες ήταν ο Θέμος, μπορούσε να έχει το αναπάντεχο. Πλέον έχει σοβαρέψει το πράγμα και σε βαθμό που μπορεί να είναι δυσάρεστο. Υπάρχει ένας ανταγωνισμός άνευ λόγου. Δέσαμε από την αρχή και μου πρότεινε να κάνουμε πρώτα ραδιοφωνική εκπομπή. Για το “Όλα” είχα την ιδέα να είναι κάτι φτηνό, μόνος μου έβρισκα τα στιγμιότυπα και έπιασε και άρχισαν να έρχονται οι καλεσμένοι και ήταν όλα ωραία μέχρι που τελειώσαμε. Διατήρησε πάντα τον διαφορετικό τρόπο να προσεγγίζει τα πράγματα» ανέφερε ο δημοσιογράφος.

Ο ίδιος θυμήθηκε την μοναδική φορά που συγκρούστηκε με τον Θέμο: «Ο Θέμος ποτέ δεν παρενέβη στα βίντεο. Δεν υπήρχε σκαλέτα. Άκουγε και ταυτόχρονα τον πήγαινε σε άλλα μονοπάτια, ποτέ δεν είχαμε σύγκρουση γιατί ήταν μεγαλόθυμος. Μία φορά μόνο συγκρουστήκαμε για μία καλεσμένη. Την είχαμε κλείσει, στράβωσε, ήταν η Τζένη Μπαλατσινύ. Δεν είχε σχέση με την Τζένη είχε μάλλον με τον Πέτρο. Δεν ήθελα να την ακυρώσουμε, εκείνος ήθελε να την ακυρώσουμε. Αφού θες έτσι εγώ φεύγω. Είχε συμβεί κάτι του Θέμου αλλά τελικά ήρθε».

«Την τελευταία σεζόν δεν ήμουν εκεί. Μάλλον με βόλεψε.Έρχονταν τα νέα αλλά λέγαμε θα περάσει. Λείπουν τέτοιοι άνθρωποι από την πιάτσα. Αυτό που λέμε ουδείς αναντικατάστατος δεν ισχύει εδώ. Είναι κενά, δεν θα καλυφθεί ποτέ ο Φρέντυ Γερμανός» τόνισε ο ίδιος.

Sports in

Όλα για όλα από τον Ολυμπιακό για την ισοφάριση κόντρα στην Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Μπαρτσελόνα στο Game 4 των play offs της Euroleague με στόχο τη νίκη που θα στείλει τη σειρά σε 5ο παιχνίδι στην Βαρκελώνη.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024