
ΗΠΑ – Ονδούρα: Φανέλα κοκκαλωμένη από το κρύο και παίκτες με υποθερμία στους -20 βαθμούς (vid)
Σε αντίξοες συνθήκες διεξήχθη η αναμέτρηση των ΗΠΑ με την Ονδούρα για τα προκριματικά του Παγκσομίου Κυπέλλου.
Μπορεί οι ΗΠΑ να επικράτησαν εύκολα με 3-0 της Ονδούρα κάνοντας ένα ακόμη αποφασιστικό βήμα για την παρουσία τους στα γήπεδα του Κατάρ, ωστόσο η αναμέτρηση διεξήχθη πραγματικά υπό αντίξοες συνθήκες.
Το θερμόμετρο στην Μινεσότα είχε «παγώσει», με την θερμοκρασία κατά την διάρκεια του παιχνιδιού να φτάνει τους -20 βαθμούς Κέλσιου. Μάλιστα το κρύο ήταν τόσο έντονο, που οι τερματοφύλακες των δύο ομάδων ήταν αδύνατο να ζεσταθούν,με αρκετούς παίκτες της Ονδούρας να μην καταφέρουν να δώσουν το παρών, λόγω υποθερμίας.
Τέλος δύο δημοσιογράφοι είπαν να το πάνε ένα βήμα παραπέρα, και για να δείξουν τη σοβαρότητα της κατάστασης, έβρεξαν μια φανέλα και αυτή πάγωσε σε σημείο που δεν έσπαγε ούτε με γροθιές!
Excellent use of visual aids pic.twitter.com/B5nIJIqddl
— Timothy Burke (@bubbaprog) February 3, 2022
- Άννα Νταγάκη: «Από την Κρήτη ως το Άπειρο»
- Στην τελική ευθεία για τις εξετάσεις στα Πρότυπα σχολεία και την κλήρωση στα Πειραματικά
- Μεγάλα ντέρμπι στη Super League: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός στη Λεωφόρο και ΑΕΚ – ΠΑΟΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια
- Πάτρα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός μέσα σε φλεγόμενο σπίτι – Δίπλα του βρέθηκε μια καραμπίνα
- Διατροφή: Οι επτά τροφές που κάνουν τη διαφορά (μετά τα 60)
- Αντετοκούνμπο: «Ακόμα αισθάνομαι χαρούμενος από την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου με την Εθνική»


